Od 10 kategorija od žena - Mnogi muškarci najviše vole jednu: Psiholog Sandra Rodman objašnjava

U koliko kategorija se žene mogu podijeliti? Žene su tako raznolike da vjerovatno pomislite kako ih postoji mnogo, ali jedan stručnjak tvrdi da ih ima samo deset.


Psiholog Samanta Rodman misli da sve žene pripadaju određenim kategorijama. Bez namjere da nekoga povrijedi, ona je podijelila žene u 10 kategorija. 1. Tatina cura: Ovo su žene koje nisu spremne da puste muškarca u svoj život jer i dalje najviše vole samo svog oca. 

One su navikle na svog oca do te mjere da ne žele da se oslone na drugog muškarca. Čak i ako pronađu muškarca za sebe on će se vjerovatno zasititi posjetama njenom ocu. 2. Partijanerka: Ovo je tip žene koja zna koji klubovi najbolje rade, gdje izlaze kakvi tipovi i gdje su najbolje žurke. 



Ako njen muškarac ne bude mogao da je isprati vjerovatno se neće ni zadržati u njenom životu. Prednost veze sa ovom ženom jeste to što vam nikada neće biti dosadno. 3. Studentica: Ovo je žena koja smatra da je učenje najbitnija stvar na svijetu. 

Ona pored svojih obaveza jedva da će imati vremena za bilo šta drugo. Za nju čak ni prekid veze neće biti problem jer ona će imati uvijek svoje knjige. 4. Ljubomorna: Ovo je tip žene koji prevazilazi normu ljubomore prihvatljivu u svakoj vezi. 



To je žena koja uvijek "čita između redova" i pronalazi nove načine da provjerava svog partnera ili ga istražuje. Iza ljubomore ovih žena se često krije strah da će biti ostavljene, prevarene i slično. 5. Tračara: Ona će vrlo lako izluditi muškarca: 

Ima potrebu da mu ispriča sve što se dešava u životu njenih prijatelja, čak i kada njega to ne zanima. 6. Ona koju njegova majka voli: Ovo je tip žena kraj koje se muškarci najudobnije osjećaju. Kada vide da se njihova odabranica dopada njihovoj majci vrlo brzo pomisle da je ona prava. 

7. Zabrinuta: Ona pretjerano brine o svemu. Ona će nazvati svog muškarca milion puta u danu, noću će teško spavati i biće jako izgubljena na javi. Ni jedan muškarac ne želi da se bori sa ovim. 8. Drama kraljica: Sa njima nikad neće biti dosadnih trenutaka ali će zasigurno uvijek biti onih burnih. 

One naprave dramu gdje niko drugi ne bi. Sa njima muškarci često raskidaju a u braku teško pronalaze zajednički jezik. 9. Fensi žena: Ovo je ona što samo misli na modu, ljepotu, pomadice, šminku itd. Ona stalno ide u šoping i želi da bude moderna. Ovaj tip žene je donekle previše komplikovan za muškarce i teško će se sa njima nositi. 

10. Ljepotica: Poput prethodne kategorije žena, i ljepotice privlače veliku pažnju drugih ljudi. Muškarci će uvijek biti opčinjeni njihovom ljepotom i često će se pitati zašto ih je tako lijepa žena odabrala. Ali, u slučaju da žena nema ništa drugo da ponudi osim ljepote - veza sa njom počinje da tone.

Pokreće Blogger.