Često onaj ko sumnja u vijernost partnera je taj koji vara - Provjerite svog na vrijeme

Dobro se pripazite onih ljudi koji druge najviše optužuju za nešto, jer to je u većini slučajeva ono što oni rade.


Bila sam u vezi sa dečkom više od četiri godine. Zaista sam ga voljela ali jedna stvar me je najviše nervirala kod njega jeste što je bio previše posesivan i ljubomoran. Vjerovala sam da su to prolazne faze i da će se stvari promijeniti ali to se nije dešavalo. 

Pokušavala sam sebe uvjeriti da je takav jer je povrijeđen u prošlosti od strane drugih žena i trudila sam se na sve načine da mu ne stvaram sumnju. Ali on je uvijek sumnjao u mene, čak i bez potrebe kada nije bilo nikakvog povoda za to. To je bilo više od problema.



Shvatila sam da sa njim nema nikakve budućnosti i da je vrijeme da okončam tu vezu. Što sam ubrzo i učinila. Ali saznanje koje me je "strefilo" poslije toga bilo je nešto što nisam imala ni na kraj pameti. Toliko je bio ogorčen što želim da raskinem sa njim da mi je odlučio zagorčati život maksimalno.

Priznao mi je sve što mi se dešavalo pred vlastitim očima a da ja nisam ni primjetila. Rekao mi je da me je varao svo vrijeme. I to ne sa jednom osobom, već sa više njih. Nikada nisam sumnjala u njegovu vjernost jer sam vjerovala da on žustro osuđuje takav čin.



Dok je on mene optuživao za nevjerstvo on je to meni činio iza leđa svaki dan! Zaista sam ostala u šoku. Poslije toga sam dosta vremena provela u strahu i imala sam problema sa povjerenjem sa svakim novim muškarcem kojeg sam upoznala. Sada sam sigurna da baš ti koji najviše optužuju zapravo to i najviše čine!

Pokreće Blogger.