Budi nježna kao žena, a borbena kao muškarac - 5 savjeta kako osvojiti svakog ko vam se dopada

Ako želiš biti žena koja može osvojiti bilo koga ko joj se dopada potrebno je da znate po koju mudrost zrelih žena. 


Donosimo nekoliko efikasnih savjeta kako da osvojite muškarca: 1. Budi nježna kao žena ali borbena kao muškarac. Žena mora znati kako da bude muškarcu i podrška i ljubav. Pokažite da mu možete biti oslonac tako što ćete se boriti za njega ali ujedno da mu možete pružiti i ljubav tako što ćete ga njegovati. 

2. Pokaži muškarcu da ima zabavan život. Muškarci se lako zaljube u žene koje imaju ispunjen život raznim aktivnostima i koje su samostalne. Muškarci vole ambiciozne žene koje idu na posao, izlaze sa drugaricama i ujedno se brinu o svom tijelu. 



Ma koliko to bilo teško izvodivo, ako usvojite ispravne navike lako ćete se na njih navići. 3. Pokažite da imate ukusa. Muškarci vole žene koje znaju razlikovati eleganciju od provokacije. I to nema samo veze sa tim kako se žena oblači već i kako se ponaša. 

Imajte ukusa po pitanju kako razgovarate, ne budite previše glasne i napadne. Pričajte tiho, razgovjetno i primamljivo. 4. Pokažite muškarcu da možete bez njega. Muškarci su po prirodi lovci. Oni žele da se bore za ženu, da je osvajaju i da se trude oko nje. 



Zbog toga se ponekad napravite da ste nedostupne ili distancirane kako bi vam oni pokazali koliku želju gaje prema vama. 5. Pokažite da možete zablistati i oboriti ga sa nogu. Svaka žena se lako ulijeni kada je dugo vremena sa muškarcem u vezi. 

To što vam muškarac pokazuje da vas prihvata takve kakve ste ujutru kad ustanete ne znači da bi po cijeli dan trebali biti raščupane i u pidžami. Pokažite muškarcu da imate volje i želje da se dotjerate za njega često i oborite ga sa nogu.

Pokreće Blogger.