Šta je to što znakove Zodijaka plaši u ljubavi: Ovnovi bježe kad se stvari odvijaju prebrzo

Šta je to što znakove Zodijaka plaši u ljubavi: Ovnovi bježe kad se stvari odvijaju prebrzo Svaki znak Zodijaka se plaši nečega kada su u pitanju ljubavni odnosi. 


Ako ne želite otjerati svog partnera obratite pažnju na sljedeće stvari. Ovan: Njega najviše plaši prebrzo odvijanje stvari u vezama. Ako ga požurujete na vjeridbu ili svadbu očekujte d aće pobjeći. Bik: On odlazi kada se osjeća neprihvaćeno ili ignorisano. 

Potrebno mu je da konstantno osjeti ljubav i pažnju svog partnera, u suprotnom odlazi. Blizanci: Oni ne vole kada ih bombardujete porukama. Ako vam ne odgovori na jednu ne šaljite više poruka i nepritiskajte da odgovori brže. 



Rak: Ako Rakovi ne dobiju dovoljno pažnje neće se mnogo zadržavati u toj vezi. Lav: Njegag nikako ne tjerajte da više priča o svojim problemima. On ne voli ništa na silu, koliko želi da priča on će pričati. Djevica: Prinuđena potreba da promijenite raspored ili planove i pronađete dodatno mjesto u svom životu za drugu osobu. 

Vage: Ne dozvolite da se osjeća zanemareno ili ravnodušno, Vage ne podnose takvu vezu i vrlo brzo odlaze. Škorpija: Ne gušite ih romantikom. Škorpije se više okreću ka strastvenosti nego ka romantičnosti. Zato se više potrudite u spavaćoj sobi nego u poklonima. 



Strijelac: Oni odlaze kada se osjećaju odbačeno ili kada ne dobijaju dovoljno razumijevanja od partnera. Morate biti uključeni u odnos sa njima 24h na dan inače će potražiti drugog partnera. Jarac: Ne gušite ga jer to je nešto što ga izluđuje. Ne tražite previše ljubavi od njega, ne tražite da vas više ljubi ili mazi.

Koliko može ljubavi pružiti toliko i hoće. Vodolija: Ne zvocajte Vodoliji nikada. Oni ne vole pridike i ne vole da se pravite pametnijim od njih. Ribe: Ne požurujte ih i ne tjerajte ih da rade nešto što ne žele. Ribe vole opuštenost i laganu atmosferu.

Pokreće Blogger.