Sumnjivi tipovi sakrivaju oči - Kako prepoznati muškarca koji želi samo prolaznu romansu

Muškarac koji želi prolaznu romansu neće gubiti vrijeme na upoznavanje. Evo kako odmah da prepoznate takve namjere:


1. Poruke i razgovori su previše direkti. Bez obzira koliko dugo razgovarate, ako muškarac ima u planu samo kratkotrajnu romansu sa vama on će se odmah "baciti na posao". Takvi muškarci nemaju volje ni vremena da zalaze duboko u osnove vašeg karaktera.

Ne zanima ih vaša omiljena boja ili kakve ciljeve imate u životu. Njega zanima samo da provede zanimljivu noć i to će kroz svoj razgovor i pokazati. 2. Mjesto gdje vas vodi sve govori. Ako muškarac nije zainteresovan za ženu na duge staze vjerovatno je neće voditi na javna mjesta. 



To čini zato što ne želi da ga drugi vide sa njom, jer svakako planira da to okonča uskoro. Ako primjetite da vas poziva kod sebe kući ili na neka druga mjesta gdje ćete biti sami to bi moglo biti crvena zastavica. Za prvi dejt uvijek je najsigurnije predložiti neko javno mjesto.

Na taj način biste odmah mogle procijeniti prave namjere vašeg partnera i uštediti sebi vrijeme. 3. Previše se hvali. Osobe koje vole mijenjati partnere obično se o tome najviše hvale. Za njih je to nešto čime se ponose i o čemu otvoreno pričaju. 



Od takvih muškaraca ćete često čuti kakve su sve avanture prošli sa ženama, kakve ribe su imali, koliko su čeznule za njima i tako te priče. Muškarac koji započne upoznavanje sa hvalisanjem time pokazuje da želi da vas osvoji u što kraćem roku i da vjerovatno nema dugoročne namjere.

Pokreće Blogger.