Signali koji bi mogli pokazati da će vas muškarac ostaviti zbog druge - Ne ispravljajte krive rijeke

Svaki raskid je bolan na svoj način. Međutim, smatramo da se raskid zbog nevjerstva mnogo razlikuje od ostalih. To je veoma bolno i traumatično iskustvo, te na ženu ostavlja jake utiske. 


One koje su ostavljene zbog druge žene, taj raskid u potpunosti promijeni i ponizi. Ili, još gora je situacija kada žena ne dobije tu potvrdu da ju je prevario sa drugom ženom. Najbolje bi bilo da prepoznate znakove koji vam mogu nagovjestiti da je muškarac sklon tome da vas ostavi zbog druge.

1. Udaljio se od vas – kada muškarac pronađe zamjenu za svoju ženu, udalji se od nje. Ne želi stalno da razgovara sa njom, manje je zainteresovan nego prije, izbjegava kontakt očima, kao da nešto „krije“. Ovo su neki od klasičnih znakova prevare. 



2. Živite kao drugovi, a ne partneri – ukoliko ste svog partnera često odbijali u spavaćoj sobi on bi to mogao doživjeti kao poniženje i pomisliti da ima opravdanje da to isto protraži kod neke druge žene. Muškarcima je to veoma bitna stvar. 

3. Niste mu prioritet – jedan od prvih znakova jeste da možete primijetiti da ne provodi sa vama dovoljno vremena kao i prije. Oni se jednostavno povuku iz svoje zvanične veze. Niste mu prioritet, svoje vrijeme posvećuje novoj djevojci. 



4. Novac ga usmjerava na drugu stranu – iako je i dalje zaposlen, prestao je da plaća račune i kupuje namirnice za kuću. Potpuno je jasno da svoj novi troši na nešto izvan vaše zajednice što mu oduzima i vrijeme. Ne treba odobravati ovakve postupke? 

5. Ne izlazi sa vama – Kad se muškarac zainteresuje za drugu ženu, on svoju ženu stavlja u drugi plan. Prvo se to počne dešavati na žurkama i u društvu kada izlazi sam, a zatim odnosi blijede čak i na društvenim mrežama. Sa ovim vam je dao jasno da znanja da vas ne želi u svom prisustvu. 

6. Ranije je varao – Osobe koje su u prošlosti varale lako se vraćaju tom istom. Obično je to takva ličnost, koja misli da može raditi šta hoće i ostaviti vas kad god mu padne na pamet. Takve osobe su veliki oportunisti. 

7. Intuicija vas nikad ne vara – nakon nekih od ovih nabrojanih znakova, vjerovatno ćete imati predstavu ko bi mogla biti druga osoba. Prevarene žene imaju razvijenu intuiciju i mogu osjetiti ko bi to mogao biti. Ako primijetite da nekoj poznanici posvećuje više vremena nego vama, sigurno je da gaji osjećaje prema njoj. 

8. Iznenada je raskinuo – ako vas muškarac ostavi odjednom, tek tako, jedini razlog može biti druga žena. Jer svi ostali problemi su na neki način rješivi i on to zna. Ako je to već radio nekad ranije, sigurno je da je to u pitanju i ovaj put.

Pokreće Blogger.