Rečenice koje nikako ne bi trebali govoriti sa Škorpijama - Ne pokušavajte ih manipulisati

Trenutno se nalazimo u mjesecu škorpija - najegzotičnijeg i neustrašivog zodijačkog znaka. 


Žene škorpije su veoma posebne. Odlikuje ih samouvjerenost, snaga, direktnost, privlačnost, ali i tvrdoglavost. Škorpije je veoma lako naljutiti. Zbog toga, nikada ne bi trebalo da im govorite i radite neke stvari. Izdvojili smo one koje posebno ne vole: 

1. Laž – škorpije smatraju da je laž nešto najgore što postoji. Ne mogu podnijeti da ih bilo ko laže, pa makar i za najmanju sitnicu. Takođe, ni oni nisu ti koji će vas slagati. Smatraju da laž narušava iskrenost među ljudima i da najčešće zbog laži dolazi do prepirki i svađa. 



Ako posumnjaju da ih neko laže, učiniće sve da ga razotkriju. Nepodnošljive su im situacije kada nekoga uhvate u laži. 2. Da li si osoba od povjerenja? Ovo je rečenica koja će jako povrijediti svaku škorpiju. Smatraće da ovim pitanjem dovodite u pitanje njenu čast, ponos, iskrenost. 

Kada je u pitanju neko koga poštuju i vole, veoma su odani i iskreni prijatelji. 3. Osveta – škorpije su osobe koje pamte svaku ružnu riječ koja im je upućena, kao i loše postupke. Veoma su osvetoljubivi. Ne mogu tek tako da zaborave. 



Ako ste uradili nešto loše škorpiji, očekujte njihovu osvetu kad tad. Sigurno neće ostati dužni. Osveta se ne mora desiti odmah, ali je sigurno da će se desiti. 4. Ja sam ti pravi prijatelj, vjeruj mi – posebno su alergični na ovu izjavu jer znaju da takve rečenice često izgovaraju manipulatori. 

Škorpije nikada ništa ne prepuštaju slučaju i žele sami da se uvjere da li ste im prijatelj ili ne. To što im vi kažete da vam trebaju vjerovati, ništa im ne znači. 5. Neke stvari činim bolje od tebe – škorpije su osobe koje su sposobne za mnoge stvari. Sve ono što žele da urade, to i mogu. 

Na koji način, nije bitno, ali će sa sigurnošću uraditi temeljno i kvalitetno. Bitno im je da taj posao obave kako su navikli, bez prigovora sa strane. Veliki su perfekcionisti u svom poslu. 6. Više voliš hobije, nego mene – kao što smo u prethodnom dijelu teksta naveli, oni sve rade kvalitetno i perfektno.

Isto važi i za hobije. Ako im je stalo do hobija, radiće ga sa istom strašću kao i posao. To ne znači da vas kao prijatelja ne želi, već da svoje vrijeme troši podjednako na posao, hobije, porodicu, prijatelje. Ovakve rečenice će ih izbaciti iz takta. 

7. Ljubav nije bitna – baš naprotiv! Škorpijama je ljubav mnogo bitna. Potrebna im je za svakodnevni život i bez nje ne bi mogli funkcionisati. Možda nisu potpuno skloni izražavanju emocija, ali itekako ih znaju pokazati tamo gdje treba.

Pokreće Blogger.