Kakav ste prijatelj na osnovu znaka Zodijaka: Ribi se povjerite - Sa Škorpijom idite u provod

Ako želite znati kakav je ko prijatelj moglo bi vam pomoći da doznate šta horoskop kaže o tome. 


Ovan: Vi ste veoma odan i sjajan prijatelj koji se zaista žrtvuje za drage ljude. Za razliku od onih koji uvijek gledaju neku korist vas to ne zanima. Iskreno se radujete kada je vaš prijatelj srećan. Bik: Slično ovnu, vi volite i poštujete svoje prijatelje.

Ono što vas čini sjajnim drugom jeste činjenica da nikada ne biste izdali onog koga poštujete i ko vas poštuje. Blizanci: Vi ste veoma otvoreni i prijatni prijatelji i zbog toga vas najviše drugi vole. Svi će uživati u vašem vedrom duhu i pozitivnosti. 



Blizance vodi Merkur i on je najveći razlog zašto imaju toliko puno prijatelja. Rak: Iako umiju biti tajanstveni i previše emotivni, rakovi su ipak zaista sjajni prijatelji. Najbolje će se pokazati u teškim trenucima jer se zaista saosjećaju sa ljudima. 

Ako imate njih za prijatelje slobodno im recite kako se osjećate, oni će to u potpunosti razumjeti. Lav: Oni umiju biti previše dinamični, agresivni i narcistički nastrojeni ali ako se izborite sa tim njihovim stranama uživaćete u čarima najlojalnijeg prijatelja. 



Osim što su veoma odani lavovi su i jako zabavni. Druženja sa njima su prava uživancija. Djevica: Iako znaju biti povučeni, djevice su sjajni u komunikaciji. Na početku je teško doći do njihove srži i teško ih je navesti da se otvore, ali ako to uspijete imaćete zaista sjajnog prijatelja. 

Vaga: Oni su prirodni savjetnici. Ako imate neki problem obratite se prijatelju vagi. Ne samo da će vas pomno saslušati nego će uvijek imati nekoliko rješenja za vaše probleme. Škorpija: Njihova strastvenost i entuzijazam ih čine onim "luckastim" tipovima prijatelja sa kojima je svaki dan zabava.

Uvijek će naći načina da vas izvuku iz kuće i natjerati vas da činite nešto zanimljivo ili korisno. Strijelac: S obzirom koliko vole da putuju i otisnu se u nove avanture - strijelci će biti sjajni prijatelji svakoj osobi koji žive na sličan način. 

Ako ste više tip koji voli biti zatvoren u kući onda je bolje da ih izbjegavate jer ćete uvijek nailaziti na sukob mišljenja. Jarac: Vi ste odani i brižni prijatelji. Pored toga vi ćete biti velika inspiracija svojim prijateljima da postanu bolji i uspješniji. 

Tako djelujete na bliske ljude. Vodolija: Nekad je teško držati korak sa vama jer ste često i samo rasuti na razne strane. Želite sto stvari u minuti i ne znate koje biste prije. Ali vaši prijatelji će uživati u društvu vašeg slobodnog duha koji čini da se svi oko njega osjećaju opušteno. 

Ribe: Jedni od najosjećajnijih znakova zodijaka koji su slabi na tuđe suze. Ako vam treba osoba koja zaista umije sjajno slušati obratite se osobama rođenim u ovom znaku. Oni vas neće osuditi i uvijek će pronaći način da vas utješe.  

Pokreće Blogger.