Znakovi Zodijaka među kojima postoji snažna privlačnost: Veza Ovna i Škorpije je erupcija emocija

Kako astrolozi vjeruju, ljubavni odnos između muškarca i žene u velikoj mjeri zavisi i od horoskopskog znaka u kojem su rođeni. 


Prema horoskopu, sljedeći horoskopski znakovi imaju snažnu emocionalnu povezanost: Ovan i Škorpija - Dva horoskopska znaka koja su pod okriljem planete Mars. Ovan i Škorpija imaju snažnu ličnost i vrlo žustar temperament zbog čega se i dobro slažu ali i vatreno svađaju.

Oni su najstrastveniji znakovi od svih. Sposobni su sa strašću i entuzijazmom prevladati apsolutno sve nedaće. Kada se ljudi ovih zodijačkih sazviježđa susretnu, između njih se zapali iskra i dođe do eksplozije osjećanja. Vaga i Ribe - Ribe su stalni sanjari, a Vage idealisti. 



Takav par jednostavno uranja u svijet romantike i ljubavnih fantazija što sa drugima možda nikada neće doživjeti. Pričinjavaju jedno drugom veliko zadovoljstvo, i ispunjuju se međusobno nježnošću. Zadivljuju jedno drugo svojim sentimentalnim stranama karaktera. 

A u spavaćoj sobi između njih bukne takva vatra strasti da je skoro ništa ne može ugasiti. Lav i Bik - Strast i živopisne emocije su ono što opisuje njihov odnos. Predstavnici ovih horoskopskih znakova odlikuju se iskrenom predanošću jedni drugima. 



Njima nikada neće biti dosadno i nikada neće monotonija preovladati njihovom vezom. Oboje će biti veoma posvećeni kako sebi tako i svojoj vezi. Kada se jednom sretnu neće poželjeti ništa drugačije. Njihovi poljupci mogu trajati satima i jedni su od onih koji se jako dugo pamte.

Pokreće Blogger.