Žena koja vas ignoriše daje vam priliku da shvatite kakav bi život bio bez nje: Tajni jezik ženske ljubavi

Žena će učiniti dosta toga da sačuva svoju ljubavnu vezu. To nekad čak podrazumijeva i neke čudne stvari, poput ignorisanja partnera.


Žena obično iskazuje ljubav na direktan način. Ona nije tako snažna poput muškarca da bi uspjela sakriti ono što osjeća i sakriti prava osjećanja. Žena voli punim srcem i do kraja. Kod nje nema igri riječi, nema manipulacija niti igrica - sve dok je njena veza ispravna. 

Zato, kada njena veza zapadne u kritičnu fazu, tj u fazu u kojoj predosjeća da je sve krenulo po zlu, tada je spremna učiniti sve kako bi ispravila stvari. Ljutnja jedne žene ne mora uvijek značiti da je ljuta. Ona na taj način uči svog muškarca važnu lekciju.



Ona svojom ljutnjom pokazuje da je muškarac treba više cijeniti, pokazuje mu da ne može sa njom kako hoće i da njenu vedru stranu treba zaraditi kroz ispravno ponašanje. Žena svojom ljutnjom pokazuje da nije naivna i da neće obasipati ljubavlju onog ko to zaslužuje.

Žena kada plače ne znači da je razdražena ili osjetljiva. Često kroz svoj plač govori "Loše mi je, slaba sam, zaštiti me". Žena koja se rasplače pred muškarcem nije slaba, ona na taj način pokazuje da mu vjeruje i da očekuje od njega podršku.



Žena koja ignoriše muškarca nije nužno hladna ili arogantna. Ona na taj način pokazuje muškarcu kakav će mu život biti bez nje. Žena svojim ignorisanjem pokazuje da muškarac mora promijeniti stvari koje je toliko nerviraju kako bi zauzvrat dobio njenu ljepšu stranu.

Ženine emocije ne označavaju njeno stanje. Često ćete je vidjeti sa širokim osmjehom na licu a nećete ni znati da iznutra žestoko pati. Žena ne igra igrice, ali često prikrije svoje emocije kako bi zaštitila sebe ili svoju ljubav. Zato je ne osuđujte, već je pokušajte razumjeti...

Pokreće Blogger.