Neki muškarci ostaju u vezi i nakon što se ohlade: 5 pokazatelja da ga je vaša veza smorila

Muškarac koji postane nezadovoljan odnosom sa svojom partnerkom neće nužno odmah raskinuti vezu. Oni koji se odluče ostati uprkos zatajenju emocija koje ih je snašlo, pokazuju određene znakove. Uočite ih:


1. Vi pokrećete vašu vezu. Da nije vas, vaša veza bi se do sada vjerovatno okončala. Ako osjetite da je sva težina veze na vašim leđima to znači da se vaš partner nedovoljno trudi, samim tim to može pokazati da nije mnogo zainteresovan za izgradnju vašeg odnosa. 

Ako ste vi ti koji se morate uvijek njemu umiljavati, izvinjavati ili inicirati pažnju - onda vaš partner ne učestvuje dovoljno u vašem odnosu. 2. Manjak emocija. Mnoge žene neće biti inicijator svakodnevnog odlaska u spavaću sobu sa svojim partnerom. 



Obično su muškarci ti koji to iniciraju. Ako je vaš muškarac to prestao činiti velike su šanse da više ne osjeća strast prema vama ili ga nešto muči. U svakom slučaju najbolje je da porazgovarate otvoreno sa njim o tome. 3. Postao je sebičan. 

Nekada je bio veoma ljubazan i drag a sada više misli na sebe? To bi moglo pokazati da više nije zainteresovan da vam udovolji i nešto se vjerovatno dešava što nikako ne sluti na dobro. 4. Zanemaruje vaše potrebe. Njegova sebičnost dolazi do te mjere da bez ustručavanja zapostavlja vaše potrebe. 



Nekada je trčao do prodavnice da vam kupi čokoladicu kada vam se jede slatko, a sada više dobijete "Otidi pa sebi kupi" odgovore. Nečim ste ga odbili od sebe ili je jednostavno postao smoren u vašem odnosu. 5. Više vremena je sa drugima nego sa vama. 

Ovo je glavni pokazatelj koliko mu je zanimljivo sa vama. Da on zaista uživa u vašoj vezi on se ne bi poželio razdvajati od vas. Naravno, svaki muškarac želi imati vrijeme za sebe ili za prijatelje, ali ako je on više sa drugima nego sa vama, zapitajte se koliko je zapravo zadovoljan vašom vezom.

Pokreće Blogger.