Horoskop za Blizance do kraja godine - U Novembru moguće veće trzavice na ljubavnom polju

Do kraja 2021. godine ostalo je još samo par mjeseci. Ova godina je imala svoje uspone i padove za svakoga, a naročito za Blizance. 


Astrolozi donose prognozu za kraj 2021. godine i ističu šta bi to Blizanci mogli očekivati u ovom periodu. Prošli mjeseci možda nisu bili sjajni za vas, ali od Augusta su stvari krenuli na bolje. Dobar period će se najbolje primjetiti u Septembru. 

U ovom mjesecu se zaista trudite da ostvarite sjajnu komunikaciju sa svima oko sebe. Kraj septembra bi trebali više poraditi na sebi i obratiti pažnju na svoje potrebe. Nakon svega potrebno vam je vrijeme za sebe i vrijeme da napunite svoje baterije. 



Početak jeseni će vas možda navesti da povučete u sebe i osjećate usamljeno, ali sjetite se da imate dobre ljude u svom okruženju na koje bi se mogli osloniti. Stavite svoje zdravlje na prvo mjesto i ne pristajte na ljude koji se loše odnose prema vama. 

Retrogradni Merkur krajem Septembra bi mogao negativno uticati na vas. Na poslovnom polju bi se mogli osladiti neočekivanim finansijskim prilivima koji će doći baš u sjajno vrijeme. U Oktobru izbjegavajte bilo kakve oblike rizika, ekstremne sportove i slično. 



Ovaj period je sjajan za odmor i mirnu atmosferu. Od Novembra je jako važno da se fokusirate na odnos sa svojim partnerom i da ne budete previše arogantni prema njemu. Ako ne budete imali razumjevanja za njegova shvatanja ili probleme velike su šanse da ćete narušiti harmoniju u svom odnosu. 

Što bi kasnije moglo dovesti i do razlaza. Slobodni Blizanci bi trebali obratiti pažnju sa kim ulaze u vezu. Decembar je sjajan period da preispitate ko vam je dobar prijatelj a ko nije. Ne ustručavajte se otići od osoba koje vam ne prijaju i nisu uz vas kada je najteže. 

Povedite računa o svom izgledu u Decembru i pobrinite se da imate dovoljno fizičke aktivnosti, to bi vam moglo pomoći sa povišenom anksioznosti koja bi vas mogla sustići baš u Decembru. Novu godinu je najbolje da dočekate u krugu bliskih ljudi i porodice.

Pokreće Blogger.