Horoskop za Bika do kraja godine: Manje rasipajte novac i spremite se za retrogradnog Merkura

Kraj 2021. godine će većinom donijeti pozitivne stvari u život osoba rođenih u znaku Bika. 


Generalno gledajući, ovo je sjajan period da se na dubljem nivou povežete sa bliskim ljudima i emotivnim partnerima. Veoma je važno da uvidite vrijednost ljudi koji se nalaze oko vas. U ovom periodu će se vaša ljubaznost i trud najviše cijeniti.

Trenutno se nalazite u periodu u kojem se previše rasipate. Ovaj period bi mogao potrajati sve do kraja Oktobra zato je vrlo važno na vrijeme da reagujete i smirite strasti po pitanju trošenja novca. Na poslu će sve biti relativno dobro i vjerovatno ćete ići na kratko poslovno putovanje u kojem ćete uživati.



Veoma je važno da poradite na odnosu sa ljudima u vašem okruženju kako biste maksimalno uživali u dobrom periodu koji slijedi poslije toga. U ovom periodu bi mogli imati stomačnih tegoba pa se pobrinite da se dobro hranite i čuvate svoje zdravlje. 

Retrogradni Merkur od 27.9 do 18.10 neće u lošem kontekstu uticati na vas. Iako ovaj zloslutni Merkur obično ne donosi lijepe stvari, ovaj put vama bi mogao donijeti dobre vijesti u vaš život, kao i pokrenuti veliku motivaciju i inspiraciju u vašem životu. 



Ako dođe do toga da trebate donijeti neke velike uloge ili načiniti neke bitne promjene u svom životu - ne oklijevajte da ih uradite baš u ovom periodu. Od kraja Oktobra do kraja godine će biti veoma zbrkan period. Na poslu ćete biti angažovaniji nego ikada i bićete veoma okupirani poslom. 

Međutim, posao neće biti vaš broj jedan fokus. Vaša spiritualna strana će se probuditi u ovom periodu i više će vas zanimati stvari te prirode. Zaljubljeni Bikovi će se odlučiti na veći korak i mnogi će razmišljati o osnivanju porodice. 

Bikovi koji već imaju osnovanu porodicu će uživati u skladnom i romantičnom odnosu. U ovom periodu, od kraja Oktobra do Nove Godine slobodni Bikovi bi mogli pronaći svoj savršen par. U svakom slučaju početak 2022. godine ima sjajnu perspektivu.

Pokreće Blogger.