Žena će se sto puta ohladiti od muškarca, ali ostati dok se emocije ne vrate: Muškarci su drugačiji

Žene su takve, ohladiće se sto puta od svog muškarca, ali će ostati uz njega dok se emocije ne vrate. Muškarci su drugačiji.


Kada žena pronađe muškarca koji se dobro odnosi prema njoj, koga voli i sa kojim planira budućnost - ona neće otići od njega tek tako. Žene ne dižu ruke od ljubavi osim kada je prevršena posljednja kap u čaši. Žene će se boriti za svoju ljubav do posljednjeg atoma svoje snage.

Žena zna da zaljubljenost i strast prolaze, ona zna da će se oblik njene ljubavi promijeniti. I to je ne plaši, ona to prihvaća razumno i zrelo. Ona će tokom veze izgubiti emocije prema svom partneru, udaljiće se od njega i osjećati da to više nije to.



Ali uprkos tome neće otići od njega već će ostati i potruditi se da oživi emocije. Dok muškarci običnu drugačije funkcionišu. Oni se povlače već na prvoj prepreci. Kada izgube emocije oni obično pomisle da je ta stvar prošla i da bi trebali nastaviti dalje.

Zbog toga najčešće i ostavljaju svoje djevojke i supruge. Žena neće odustati od muškarca čak i kada se on promijeni na gore ili kada je razočara. I tada će ostati uz njega čekajući da se vrati na staro ili da se promijeni na bolje.



Nažalost, tu njenu stranu često muškarci iskorištavaju. Jer kada vide da je žena uz njih bezobzira na sve, tada se prestaju truditi. Kada vide da žena ostaje uz njih čak i kada se loše ponašaju prema njoj ili kada je riječima vrijeđaju oni će shvatiti da je imaju za sebe ma kakvi bili.

Dobri muškarci to neće iskoristiti, ali nažalost mnogi drugi hoće. Ta predivna ženska navika jeste za pohvalu, ali bi se isto tako trebala manje izražavati kako se ne bi dovela u situaciju da je iskorištavaju. Zato drage žene, budite uz svoje muškarce, ali im pokažite i šta mogu izgubiti.

Pokreće Blogger.