Uspješna žena ne pristaje na osrednjost - Njene osobine i navike se razlikuju od ostalih

Jaka žena je ona koja može sama riješiti sve svoje probleme, ona koja se može zauzeti za sebe, ona koja se neće pretvarati da je žrtva i neće tolerisati loš odnos! 


Jaka žena ponaša se tako da je drugi poštuju, da ljudi vide koliko zaista vrijedi. Nikada neće pristati na osrednjost ni u karijeri ni u privatnom životu. Neće tolerisati otrovno ponašanje u vezi sa muškarcem. Mnogi predstavnici jačeg spola žele biti pored nje, ali mnogi ne znaju pronaći način da je prate u koraku.

A neki muškarci uopšte ne mogu komunicirati sa snažnim ženama, jer ih je nemoguće "ukrotiti", kontrolisati, ograničiti. Snažna žena će jednom zatvoriti oči pred ružnim ponašanjem muškarca, ali ponovljene greške definitivno neće tolerisati. 



Navikla je biti pozitivna i ostavljati negativno iza sebe, pa u životu postiže više, štiteći vlastito samopoštovanje i percepciju svijeta. Niko nije savršen, ona to vrlo dobro zna i ne brine mnogo o tome. Ona vidi ljepotu u svakoj nesavršenosti. 

Jaka žena realno gleda na život. Zna koliko zaslužuje i zna koliko može. Ona poštuje i cijeni sebe, ali je i uvijek spremna za zdravu i konstruktivnu kritiku. Nikada neće tolerisati nepoštovanje i ponižavanje. Niko nema pravo da joj govori uvredljive stvari. 



Ne plaši se prepreka i grešaka u svom životu, ali, naravno, razumije da je strah normalna percepcija određene situacije. Ona nikada neće ostati s onim muškarcem koji nije u stanju nadvladati svoj strah i koji se plaši neuspjeha. Neće graditi odnose ni sa kim ko joj ne odgovara. Cijeni svoju slobodu i ne dopušta nikome da je narušava.

Pokreće Blogger.