Zašto su Strijelčevi tako sjajni prijatelji - Druže se samo sa rijetkima i velikog su srca

Svakoj osobi je potreban dobar prijatelj, koji će biti tu i u dobru i u zlu. Kada vam treba rame za plakanje, dobar savjet ili pomoć. 


Međutim, nema svako sreće u životu da pored sebe ima takvu osobu. Što se tiče prijateljstva, dobro je da obratite pažnju na horoskopske znakove. Neki od njih su zaista sjajni prijatelji, dok su neki bolji kao neprijatelji. Prema astrologiiji, najbolja, najpouzdanija, i najodanija osoba je Strijelac. 

Ukoliko za prijatelja imate osobu koja je u horoskopu Strijelac, pravi ste sretnik. Pročitajte osobine Strijelca koje ga čine najboljim prijateljem: 1. Strijelčevima je potrebno dosta vremena dok stekne mišljenje o vama i dok vas počnu poštovati. 



Ako uspijete da postanete njegov prijatelj, shvatićete koliko mu je srce veliko i koliko je spreman da vam pomogne, ne tražeći ništa zauzvrat. 2. Veoma je iskrena osoba i voli da podijeli svoja iskustva sa vama. Veoma je drag i vrlo brzo se uvuče ljudima pod kožu. 

3. U Strijelca nikada ne treba da sumnjate da će vam zabiti nož u leđa. Oni su toliko vjerni i iskreni prijatelji, tako da vas nikada neće izdati ili ostaviti u nevolji. 4. Iskrene su osobe, zbog čega ih neki ne vole. Ljudi smatraju da su drski i bezobrazni, ali oni su ustvari samo surovo iskreni i ne vole manipulacije. 



Reći će vam u lice ono što misle, ma kako god vama to zvučalo. 5. Strijelci su veoma zabavne osobe. Odlični su za druženja i organizovanje zabava i provoda. Kad god poželite zabavu, pozovite Strijelca. Neće vas nikada odbiti i neće vas razičarati. 

6. Toliko su pozitivne osobe, da će takav efekat prenijeti i na vas. Emituje dobre vibracije na sve oko sebe. Prijateljstvo sa Strijelcem je neprocjenjivo i nema cijenu. Ako se u vašem životu nalazi Strijelac, ne dopustite da ga izgubite.

Pokreće Blogger.