Svaki znak Zodijaka drugačije voli: Od Riba ćete dobiti vijernost - Od Blizanaca slabe živce

Kakvi ste u ljubavi, zavisi uveliko od toga koji ste horoskopski znak. U sljedećem tekstu pročitajte kakvi su horoskopski znaci u ljubavi. 


Ovan – kao i u drugim stvarima, tako i u ljubavi, ovnovi su veoma tvrdoglave osobe. Kada im se neko svidi, zaljubiće se veoma brzo. Ako vas zavole, budite sigurni u tu ljubav. Međutim, baš zbog tvrdoglavosti, ako učinite nešto što ne treba, ovan vam neće tako lako oprostiti. 

Bik – bikovi su veoma pouzdane i vjerne osobe. Kada pronađu partnera, smatraju da je to za cijeli život i ne puštaju ga tako lako. U vezama im je veoma važna ljubavna strast. Blizanci –  koliko su vjerni, toliko nekada mogu biti nemogući. Sa njima je najlakše izgubiti živce.



Sve će uraditi za svog partnera, ali ga vole i mučiti, flertovati sa drugima i davati povoda partneru da ih ostavi. Rak – osobe rođene u znaku raka su odlični za bračni život. Veoma su vjerni partneru i često ostare sa svojom prvom ljubavi. Nekada su malo zahtjevni i ljubomorni, ali to sve rade iz ljubavi. 

Lav- lavovi ne pronalaze ljubav baš tako lako. Odlikuje ih nesigurnost, te im to ne dopušta da se nekom posvete u potpunosti. Veze im obično traju jako kratko. Da bi ste bili partner lava morate biti posebni. Djevica – djevice vole poštovanje i uvijek poštuju svog partnera. 



Smatraju da je povjerenje najbitnije u vezi. Veoma su odane i lojalne svom partneru. Pružite im poštovanje i emocionalnu sigurnost i ne treba da brinete. Vaga – vage su, kao i djevice veoma odani partneri. Međutim, zauzvrat očekuju veliko poštovanje i požrtvovanost. 

Obično su im veze zasnovane na prethodnom prijateljstvu. Škorpija – partneri škorpija su obično ljubomorni, jer su upravo one te koje odišu harmonijom i atraktivnošću. Iako su takve, smatraju se najvjernijim znakom. Strijelac – strijelac nije zainteresovan za ozbiljne veze. 

To je znak koji voli svoju slobodu. Ukoliko pronađe partnera spreman je čak i na prevaru, samo da bi bio slobodan. Veoma su promjenljivi u svojim izborima. Jarac – najvažnija im je vjernost i odanost u vezi. Drže se tradicionalnih manira. Smatraju ukoliko pronađu partnera da je to za cijeli život. 

Djeca su ta koja će jarca zadržati u braku. Vodolija – vodolije su dosta nestabilne ličnosti. Vole da mijenjaju partnere i imaju ih mnogo u životu. Vole da prolaze izazove sa različitim ljudima. Ali, ipak njih može smiriti zaljubljenost i partner koji će zadovoljiti sve njihove potrebe. 

Ribe – Oni su jako vijerni, romantični i uporni partneri. Ako vas riba zavoli, imate velike sreće u životu. Mnogo je posvećena partneru i vezi u kojoj se nalazi.

Pokreće Blogger.