Stariji muškarac zna kako tretirati ženu - 7 razloga zašto veza sa njim može biti sjajna

Mnoge žene su se barem jednom u životu zaljubile u muškarca koji je mnogo stariji od nje. 


Razlika u godinama među partnerima ponekad može biti prevelika prepreka da bi se veza održala, međutim može biti i velika prednost. Ovo su neke od prednosti veze sa starijim: 1) Njegova finansijska stabilnost. Sa starijim muškarcima ne morate brinuti oko finansija. 

Oni su dovoljno zreli da znaju pronaći način da zarade i obezbijede svoju porodicu. Do zrelih godina već su dosegli određene nivoe karijere. Udajom za takvog partnera žena se osjeća sigurno i obezbjeđeno, što je veoma važan faktor. 2) Ozbiljan stav prema braku. 



Za razliku od nezrelih, zreli muškarci brak shvataju ozbiljnije. Što je muškarac stariji, to više cijeni udobnost u kući. Djevojke psihološki sazrijevaju mnogo ranije i spremne su za porodični život već sa 25 godina (ako ne i prije) za razliku od svojih muških vršnjaka. 

Momci istih godina u ovom dobu nastoje prvo "izludovati", a ta faza može potrajati jako dugo. З) Životno iskustvo. Stariji muškarci neće praviti skandale, mirno će se moći nositi s nekim ženskim hirovima, jer znaju kako na njih uticati da se smire. 



Stariji muškarac je sjajan saputnik za mladu ženu, on će je podsticati, podržavati i usmjeravati u pravom smijeru. 4) Zanimljiviji je. Što je čovjek stariji, on zauzima viši i društveni položaj. Postoji određeni krug ljudi koji je izgradio oko sebe i sa kojima nikada nije dosadno. A svaka žena želi da je njen muškarac voljen u društvu.

5) Cijeni svoju ženu. On zna koliko žena vrijedi. On je ne gleda samo kao ženu, već kao majku i kao prijatelja. Iskusan gospodin već zna šta treba učiniti kako bi ugodio svojoj ženi. A koja žena ne voli da se o njoj lijepo brine? Zreo muškarac ima znanje i iskustvo, sposoban je cijeniti svoju srodnu dušu, učiniti odnos romantičnim i pružiti sebe u toj vezi.

Pokreće Blogger.