Postoji "muškarac za zauvijek" i "muškarac za ponekad" - Naučite ih razlikovati

Nisu svi muškarci za brak, ali nažalost mnoge žene baš sa takvima završe u dugogodišnjem braku.


"Čovjek zauvijek" i "čovjek za ponekad" su potpuno različite vrste ljudi. Prvi će raditi na vezi, pokušati vas bolje upoznati i učiniće sve kako bi bio s vama. A drugi će sjediti skrštenih ruku i dopisivati ​​se s drugim ženama, ne obraćajući mnogo pažnje na vas. 

„Čovjek zauvijek“ je, prije svega, čovjek, a ne zbunjeni dječak. On je ljubazan, ali nije naivan. On vas neće prisiliti da radite ono što ne želite. On nije princ na bijelom konju, ali je približno tome. On ima svoje nedostatke, kao i svako od nas. 



Ali voljećete i njegove mane. Neće uvijek učiniti pravu stvar i neće biti savršen. Ali će se boriti za vas i kada vi budete spremni odustati. On će učiniti da se s njim osjećate sigurno i sretno. Ne želi samo nekoliko mjeseci sa vama, želi vas zauvijek. 

"Muškarac za ponekad" je onaj koji će vas učiniti drugim izborom. Povući će vas na dno, pokušavajući vas uvjeriti u svoju iskrenost koja ne postoji. On je cool, šarmantan i izuzetno atraktivan. On će vas natjerati da se zaljubite do ušiju u njega. 



Odabraće prave riječi, učiniti prave stvari. Ali ćete prije ili kasnije shvatiti da on nije dobar čovjek. "Muškarac za ponekad" nije čovjek s kojim biste dopustili svojoj kćeri da se zabavlja. Uvijek će tražiti bolju opciju, a kada je pronađe lako će vas zamijeniti. 

Takvi ljudi odlaze bez grižnje savjesti. Jednostavno će otići bez osvrtanja, jer njega zanimaju samo njegove emocije. Ni jedna žena se ne bi trebala skrasiti sa ovakvim tipom. Ako osjećate da nije dobra osoba, da vas manipuliše i zavlači - otiđite. Sačekajte svog "muškarca za zauvijek".

Pokreće Blogger.