Ono što žena nosi u torbi to joj je i u sudbini - Kakvu torbu bi žena trebala nositi i zašto je bitna

Torba nije samo vreća u kojoj vukarite stvari i potrepštine. Ona ima puno dublje značenje. 


Žene koje vole skupe i kvalitetne torbe vjerovatno znaju da je ona veliki dio svake žene. Torba potiče iz praistorijskog doba i uvijek je bila dio mnogih života, ponajviše žena. Dobra torba je zaštitni simbol svake žene, ona u njoj nosi sve što joj je potrebno da bi svakodnevno dobro funkcionisala. 

Nije bitno da li nosite malu, veliku ili ruksak torbu, bitno je da shvatite da ono što nosite u njoj svaki dan sa sobom odražava vašu ličnost i vaš život. Važno je da u torbi postoji red. Potrebno je izbaciti sve nepotrebno jer to simbolizuje nepotrebne poslovi i prepreke na životnom putu. 



Fino rasporedite svoje stvari u pregrade torbe. To će urediti vaš život. Olakšava donošenje odluka. Prema starom vjerovanju nije dobro držati novac u torbi mimo novčanika, kao ni bilo kakve druge sitnice koje samo simbolizuju nered. 

Mnogi ljudi su vjerovali da oni koji drže sitniš razbacan po torbi privlače siromaštvo i neuspjehe. Autobuske karte, fiskalni računi, ulaznici sa koncerata - nikakvi papirići ne bi trebali biti razbacani po vašoj torbi jer oni simbolizuju prošlost, a vama je potrebno da se okrenete ka budućnosti. 



Ako imate poslovnu torbu gledajte da bude što kvalitetnija jer je ona simbol finansijskog stanja. Kao što čovjek svoju "životnu torbu" puni dobrim djelima i prikupljamo sve blagodeti ovog svijeta, tako bit trebali nositi i svoju torbu. Ako želite promijenu na bolje, počnite od torbe. Kupite kvalitetnu i lijepu torbu koja će isijavati ženstvenost iz vas i napunite je samo dobrim i korisnim stvarima.

Pokreće Blogger.