Muškarci vole da su glavni: 5 razloga zašto se mnogi plaše nezavisnih žena

Mnogi muškarci sanjaju o tome da upoznaju savršenu, uspješnu, nezavisnu ženu, te da žive na njen račun.


Nezavisne i jake žene su veliki zalogaj za muškarce. Njihovo mišljenje je da je dobro imati nezavisnu ženu pored sebe, sve dok ona radi šta oni žele. A kada se stvari promijene, počnu se žaliti na određene postupke, kao što su na pimjer ovi: 

1. Muškarcima treba vremena da shvate da je žena postala nezavisna zato što je mnogo radila jer mnogi imaju to pogrešno shvatanje da žene sve dobijaju na gotovo. Njena snaga i temperament će biti zaista veliki poduhvat za njega.



Muškarcima je to neshvatljivo, jer misle da bi oni trebali biti na prvom mjestu. 2. Žena koja je zaposlena, ima poslovne sastanke, vodi različite projekte, nema slobodnog vremena za gubljenje. Prema muškarcu će se odnositi isto kao prema poslu, odrediće koliko se tačno sati i minuta mogu vidjeti. 

On to ne može nikako shvatiti, ni prihvatiti. Shvata da mu nije na prvom mjestu, a još mu i vrijeme određuje. 3. Poslovna, uspješna žena će sebi priuštiti odlaske kod kozmetičara i u teretanu. Ona želi da izgleda lijepo i zanosno, da brine o svom zdravlju, te će zanemariti muškarca zbog odlaska na tretman. 



4. One koje mnogo rade, ujutru ustaju jako rano. Samim tim, naveče idu na spavanje ranije. Koliko god se muškarac trudio oko nje i pokušao je nagovoriti da zajedno provedu vrijeme, ona odbija, jer ustaje rano, mnogo radi i umorna je. Muškarac ostaje sam, usamljen.

Zato ako želite uspješnu ženu pored sebe morali bi biti spremni na sve što veza sa njom donosi.

Pokreće Blogger.