Kako navesti muškarca da shvati da si mu potrebna - Počni tako što ćeš ga hvaliti

Svaka žena želi biti najbolja svom voljenom muškarcu. Ali kako ga navesti da konačno shvati da si mu potrebna, da si ti ta s kojom želi proći sve životne teškoće i dočekati starost? Evo nekoliko metoda:


Pokažite mu da vam može vjerovati: Podijelite sa njim nešto lično, ili nešto što ste skrivali od drugih, to će mu dati do znanja da imate povjerenja u njega i samim tim će se i on početi više otvarati. On će definitivno cijeniti to što možete iskreno razgovarati o bilo kojoj temi i pokazati sve svoje ranjive strane. 

I, ako vam otkrije svoje tajne, pokažite mu da vam se može vjerovati. Postanite njegov najbolji prijatelj: Pokušajte razgovarati sa svojim muškarcem o problemima koji se ne tiču samo vaše veze što je češće moguće. Pitajte ga za savjet, učinite neke zanimljive aktivnosti u kojima ćete oboje uživati. 



Postanite nezavisni: Morate pokazati čovjeku da možete i bez njega. Možda ste toliko dugo zajedno da je shvatio da vas je dobio za sva vremena, i sa tim se prestao truditi oko vas. Nema potrebe da nastojite provoditi svaki minut s njim i strogo se prilagođavati njegovom rasporedu. 

Pokažite svoje poverenje: Muškarac želi vidjeti samouvjerenu ženu pored sebe. Postignite nešto u životu, samouvjereno koračajte naprijed, počnite se oblačiti odvažno, podijelite s njim svoj uspjeh - obožavaće vas. Biće mu drago znati da je takva žena pored njega. 



Uvijek pazite na sebe: Mnoge žene čine istu grešku - muškarac im dadne do znanja da ih voli takve kakve jesu i one se onda ulijene. Pazite na sebe, uvijek biste trebali izgledati lijepo i njegovano. Zahvalite mu se: Za sve što čini za vas, morate mu zahvaliti. 

Neka se čovjek osjeća potrebnim, neka vidi da su njegovi napori cijenjeni. Nije važno je li vam pomogao u nekoj teškoj situaciji ili je samo oprao suđe. Uvijek recite hvala. Tada će vas definitivno više cijeniti.

Pokreće Blogger.