Broj doma u kojem živite bi mogao uticati na vaš život u njemu - Koji brojevi se smatraju srećnima

Numerolozi i Feng Shui pobornici vjeruju da broj kuće u kojoj živite ima veliki značaj za vas.


Feng Shui svoje metode u velikoj mjeri zasniva i na numerologiji. Brojevi koji se nalaze oko nas imaju veliki uticaj na naš život, kako vjeruju feng shui stručnjaci. Mnogi vjeruju da broj vaše kuće ili stan ima veliki uticaj na vaš život. 

Zbog toga mnogi kupuju stanove sa određenim brojevima. Dakle, koje brojeve bi trebali tražiti a koje izbjegavati? Broj 13: Za ovaj broj mnogi narodi vjeruju da je nesretan, ali po kineskom vjerovanju ovaj broj je veoma dobar, on predstavlja dugovječan život. 



Ali ako podijelimo ovaj broj kao što to numerolozi čine 1 +3, dobijamo broj četiri koji predstavlja igru, zbrkan život i zbrzanost. Broj jedan je veoma dobar broj. On predstavlja vođstvo, uspjeh i napredak. Kad živite u domu sa brojem jedan vi biste uvijek mogli biti ispred drugih i lako biste postizali bogatstvo. 

Broj pet: Ovaj broj stana smatra se najsretnijim od svih ostalih. On je za ljude koji se ne boje promjena u životu. Energija stana pomaže vam da se sve razvija u vašu korist. Broj osam: Kako je broj osam povezan sa bogatstvom.



Osobe koje žive u domu sa brojem osam mogli bi biti orjetnisani ka velikom novčanom uspjehu. Mnogi ljudi koji ne žive pod ovim brojem ukrase svoj dom sa zlatnim osmicama. Feng Shui pobornici smjeste ove osmice uz figurica žaba ili slonova kako bi privukli više sreće. 

Pokreće Blogger.