Video igrice mogu biti veliki problem u vezi: 5 stvari koje ćete pronaći u kući nezrelog muškarca

Nezrelog muškarca ćete najlakše prepoznati po onome šta se nalazi u njegovoj kući ili stanu. Ako u svojim prostorijama ima 5 narednih stavki onda vjerovatno i nije još uvijek sazrio.


1. Konzole za igrice. Postoje tri vrste muškaraca: koji ne igraju video igrice, koji povremeno igraju i koji igraju stalno. Ovo drugo svakako treba izbjegavati, jer oni doslovno zamjenjuju stvarnost virtualnim svijetom. Za njih je igra bijeg od stvarnosti, obaveza i problema. Što je jako nezrelo. 

Ponekad čak odbije jesti, zaboravi otići na toalet i raditi osnovne stvari. Ako pored sebe imate tipa koji je već zaglavio sa video igricama pokušajte razgovarati o tome. Ako odbije vaš prijedlog da ih smanji ili u potpunosti izbaci - razmislite da li takvu vezu želite. 



2. Samo loša hrana u kuhinji. Ako u njegovoj kuhinji postoje samo brza hrana i slatkiši, on se vjerovatno i ne pokušava brinuti o svom zdravlju. To znači da on neće moći ni brinuti o nekome drugom. 3. Police su pune svega osim knjiga. Svaka zrela osoba bi trebala imati po koju knjigu u kući.

Ako su njegove police s knjigama napunjene igračkama, novinama ili raznim glupostima to pokazuje da vjerovatno nije dovoljno zreo. Po tome se razlikuju zreli muškarci od nezrelih dječaka. Zreli muškarci će ulagati u svoj samorazvoj i uvijek imati po koju dobru knjigu u kući.



4. Plastično posuđe. Ako vaš muškarac koristi plasatične čaše i tanjire to može pokazati da je samo možda lijen da bi oprao klasično posuđe. Mnogo mu je lakše i isplativije koristiti jednokratno posuđe i uopšte ne razmišlja o tome kako će se to dopasti njegovoj partnerici. 

5. Prljava odjeća u cijelom stanu. Prljave čarape po podu, razbacana odjeća, prljavi peškiri jasan su znak lijenosti i neodgovornosti. Stavljanje prljavog veša u korpu za veš nije težak posao, očigledno je da je samo jako lijen.

Pokreće Blogger.