Šta Blizanci očekuju i trebaju u ljubavi - Veza sa njima je dodir neba

Veza sa osobom rođenom u znaku Blizanca može izgledati kao dodir neba ali može biti i napeta avantura. 


Ono što je veoma karakteristično za sve Blizance jeste da im mozak radi dvjesto na sat u svakoj sekundi života. Kako im je um živahan takvi su i sami. Vole da se druže, vole da su aktivni i ispunjeni u svakom danu. Ne razumiju ljude koji vole puno ležati i odmarati.

Njima je bitno da svakog dana nešto zanimljivo urade. Od svog partnera očekuju da ih sluša i da voli da priča baš poput njih. Ako njihov partner bude štedljiv na riječima suočiće se sa velikim ljubavnim problemima. Od partnera takođe očekuju da ih konstantno zabavlja. 



Ako im postane dosadno (a to je ono čega se najviše plaše) okriviće svog partnera za to. A ako takav scenario potraje, neće se ustručavati pronaći sreću na drugom mjestu. Pripadaju skupini najmanje stabilnih znakova, zbog čega će se teško slagati sa stabilnim zodijacima, poput Bika. 

Ljubav sa njima će uvijek biti zabavna jer će željeti isprobavati nove stvari i zanimljivosti. Nećete ih morati pitati dva puta da učine neku glupost koja će svima natjerati suze na oči. Ako ste vi Djevica evo jedan važan savjet za vas: Uvijek recite šta osjećate. 



Ne zataškavajte i ne umanjujte svoje osjećaje. Ako ih ne iznesete, nećete moći poraditi na problemu. Ako ste u vezi sa Djevicom evo važan savjet za vas: Pobrinite se da se vaš partner osjeća udobno kraj vas. Dadnite mu do znanja da se može opustiti i otvoriti, tako ćete uvijek znati na čemu ste.

Pokreće Blogger.