Sezona Lava bi mogla donijeti loš period za 3 znaka Zodijaka - Škorpiji loš period donosi veliki uspjeh

Tri horoskopska znaka imat će najgori ljubavni život tokom sezone Lavova koja počinje 22. jula 2021.


Rak (21. juna - 22. jula): Čini se da sezona Lava počinje dobro za vas, ali nemojte se prerano radovati. Otvoreni ste za ljetni nalet, ali postoje i druge stvari u koje želite uložiti svoje vrijeme. Kao introvertna osoba, potreban vam je čvrst razlog da se otvarate pred drugim ljudima i to vam teško polazi za rukom.

Zbog toga biste mogli naići na velike sukobe sa dragim osobama. Drage osobe ćete zapostaviti jer imate bitnije stvari na pameti i to će se loše odraziti na odnose. Pokušajte pronaći balans između posla, ambicija, ljubavi i prijateljstva. Djevica (23. avgusta - 22. septembra): 



Pomislili biste da će Venera u vašem znaku donijeti mnogo sreće na ljubavnom polju, ali stvari će ipak biti malo drugačije. Ispred vas su pozitivni izazovi. Na početku će vam izgledati kao da se svijet raspada ali kasnije ćete shvatiti da su te promijene donijele dosta toga dobrog. 

Spalićete nekoliko mostova za sobom i procijeniti štetu. Naučićete da nema potrebe da budete toliko samokritični prema sebi kao što ste do sada bili. Potrudite se da izbjegnete odugovlačenje i radite sve po redu. Škorpija (23. oktobra - 21. novembra): 



Postoji nekoliko razloga zašto će vaš ljubavni život biti najgori tokom sezone Lavova, a to je zato što vam Sunce u Lavu donosi previše posvećenosti poslu. Poslovi koje radite će oduzimati previše vaše energije, čak do te mjere da ćete zapostaviti druge sfere svog života. 

Saturn vas tjera da shvatite koliko je važno imati novac u banci kako biste mogli imati dom koji želite i brinuti se za svoju porodicu. Narednih 30 dana će biti turbulentni u ljubavi ali će definitivno donijeti velike uspjehe.

Pokreće Blogger.