Šta je to na ženama u šta se muškarci zaljubljuju - Iz vaših očiju najviše saznaju

Muškarci kada upoznaju ženu, posmatraju cjelokupnu sliku, ali na neke stvari ipak daju više pažnje. 


Oči: Ne kaže se uzalud da su oči ogledalo duše. Oči su prva stvar koju primjetimo na nekome, čak i ako mislimo da smo prvo primjetili drugo. Oči nam govore o osobi više od bilo koje riječi. Neke oči su vesele, neke tužne a neke ipak pokvarene. Muškarci dosta uče iz njih. 

Zdrav um: Muškarce najviše privlače žene koje zdravo razmišljaju i zdravo se ponašaju. Šta tu spada? Tu spada da žena održava higijenu, da zdravo miriše, da zdravo razmišlja, da zna poredati ispravno prioritete u svom životu. 



Nokti: Vjerovali ili nem muškarci previše pažnje obraćaju na to kako ženski nokti izgledaju. Mnogi muškrci su potvrdili da su ih žene sa iskidanim lakom ili izgriženim noktia odbile čak i kada su bile zaista lijepe i zgodne. I to nije stvar površnosti - nokti pokazuju koliko pažnje žena posvećuje svome tijelu. 

Žena koja drži do sebe neće izlaziti u grad sa lošom manikurom. Stopala: Još jedna čudna stavka koja zaista mami pažnju muškaraca. Jasno je da se svako rodi sa stopalima koja nije birao i to bismo svi trebali prihvatiti, ali muškarci su često izbirljivi prema izgledu stopala. 



Bez obzira kako ona izgledala potrudite se da ih njegujete dovoljno i održavate finu pedikuru. Stil: Muškarci nisu veliki pratioci modnih trendova ali to ne znači da ne primećuju kako se žene nose. Iako je važno nositi se u skladu sa svojim godinama, muškarci ipak više vole pripijenu garderobu kako bi bolje vidjeli obline. To je ono što ih obara sa nogu.

Pokreće Blogger.