Pravi muškarac brani ženu pred prijateljima - Kako se ponaša muškarac koji istinski voli

Pitate se stalno da li on zapravo stvarno brine o vama? Biti zaštitnički nastrojen znak je da neko gaji osjećanja prema vama, ali posesivno i zaštitničko ponašanje mogu lako da se pomiješaju tako da trebate naučiti da razlikujete to dvoje. 


Ovo su neki od znakova da on prema vama ima iskrene i najbolje namjere: Uvijek provjerava kako ste. Sasvim je logično da će osoba kojoj se sviđate redovno provjeravati kako ste, i slati vam poruke. On želi da se uvjeri da ste vi ok, i da vam u tom momentu nije potrebna nikakva pomoć ni podrška sa njegove strane. 

Nudi se da vas otprati do kuće ili barem do vašeg automobila: Ako on brine o vama, ponudiće se da vas otprati do kuće, odveze vas ili barem prošeta sa vama do vašeg vozila. U suštini neće vam dozvoliti da se dovedete u bilo kakvu potencijalno opasnu situaciju. 



Želi da mu se javite kada stignete kući: Ako on nije u mogućnosti da vas lično otprati do kuće, zamoliće vas da mu se javite da ste bezbijedno i sigurno stigli i da mu pošaljete poruku. Ovo nije onaj tip muškarca koji želi da zna gdje ste vi svake minute svoga dana – on jednostavno želi da bude siguran da ste bezbjedno stigli kući i da je sa vama sve ok.

Brani vas pred drugima: Kada vas brani od fizičkih aspekata i povreda, to je samo jedan od načina da vam pokaže koliko mu je stalo, ali on će takođe biti tu da vas odbrani i od verbalnih napada, ponižavanja pred drugima ili u momentima kada vam neko ne ukazuje adekvatno poštovanje. 



Dobra je stvar ako vas podržava kada sa nekim stupite u konflikt. Posjeduje malu dozu ljubomore kada ste oko drugih muškaraca: Ljubomora je kontroverzna tema kada su veze u pitanju. Umjerena doza ljubomore pokazuje da mu je stalo do vas. Ukaže vam na to kad je neka osoba loša po vas: 

Muškarac koji je zaštitnički nastrojen, bio on vaš partner ili ne, svakako će vam ukazati kada osjeti da neka osoba nije dobra po vas. Ovo može biti neki toksični prijatelj ili čak član porodice. On ne želi da vi budete povrijeđeni, pa shodno tome, upozoriće vas na svaku opasnost koju osjeti u vašoj okolini.

Ponekad naš najgori neprijatelj smo mi sami sebi. Ako muškarac koji vas istinski štiti vidi da ne vodite dovoljno računa o sebi, svakako će vam ukazati na to. Podsjetiće vas da se odmorite, te da usporite i tako izbjegnete stres koji će vam kasnije samo donijeti jos više problema.

Pokreće Blogger.