Glamurozna i inteligentna žena ne ponižava druge: 8 stvari po kojima se ističu žene više klase

Žene se sa svojim ponašanjem  i ophođenjem prema drugima mogu podijeliti na žene niže i više klase. 


Ovdje ne govorimo o onim ženama koje poznaju sve trendove, nose samo markiranu odjeću, koje su mnogo postigle, imaju puno nekretnina i shodno tome, pripadaju visokoj klasi u društvu. Govorimo o onima koje svojim ponašanjem, izgledom, sposobnošću, samopouzdanjem od sebe načinile sjajnu osobu. 

Sve te osobine se stiču postepeno, počev od djetinjstva. I s pravom se mogu nazvati ženama više klase. Evo znakova koji ih razlikuju. Iskrenost: One su prijateljski nastrojene i poštuju one koji ih okružuju. Ne viču, nisu agresivne. Sve probleme rješavaju dijalogom. 



Znaju da čekaju, uravnotežene su. One su iskrene i otvorene, uvijek saslušaju zahtjeve ako nekome zatreba. One ne odbijaju pomoć. Sve ovo ih čini vrlo privlačnima u očima drugih. Osmijeh: Njihov nastup u društvu jednostavno je nemoguće ne primijetiti! 

Iskren blistav osmijeh, koji primijeti svaki poznanik i prolaznik. Nikada ih nećete vidjeti uznemirene, namrštene, ljute. Ove žene shvataju važnost osmijeha! Vide pozitivnu stranu svega: One vole život i znaju kako da uživaju u njemu.. Takve žene znaju kako da žive za sebe, da vole sebe. 



One savršeno dobro znaju da drugima treba pomoći, ali brigu o sebi nikada ne stavljaju na posljednje mjesto. Svaki dan uživaju u svom životu kao da im je posljednji. Vole rizik, primjećuju sitne detalje, puni su snage i želje za životom! I to se, naravno, vrlo jasno vidi u njihovim očima.

Određeni ukus: Miris njihovog parfema podudara se sa njihovim stilom. Žene više klase imaju omiljeni parfem koji mogu da primjete svi oko nje, tako da se mogu izdvojiti iz mase. Samopouzdan hod: Nikada nećete sresti ove žene pogrbljene, umorne, da gledaju negdje u zemlju. 

Uvijek hodaju sigurnim hodom, ravnih leđa i podignute glave. To je zato što znaju svoju vrijednost, lijepo se predstavljaju, uvjerene su u sebe, vole se. Njihovo dostojanstvo ogleda se u svakom dijelu njihovog tela! Glamuroznost: Boje koje dominiraju u ormaru žena više klase su neutralne boje. 

One imaju odjeću za apsolutno svaku priliku, njihova „ukusna“ raznolika garderoba nikada ih ne čini dosadnima. Nezavisnost: Nastoje da postignu ciljeve, svakodnevno se poboljšavaju, postaju sve bolje i bolje. Zanima ih život i učenje novog i nikada ne sumnjaju u sebe. One teže nezavisnosti.

Pokreće Blogger.