Kako osvojiti i usrećiti muškarca rođenog u znaku Blizanca: Morate biti posebne da ga osvojite

Ako želite znati više o muškarcu rođenom u periodu između 21. maja i 20. juna na pravom ste mjestu.


Muškarac Blizanac je rođen da bude veliki šarmer i zavodnik. Vrlo su šarmantni, komunikativni i duhoviti, ali i veoma nervozni, nestrpljivi i površni. U vezama, muškarci Blizanci često mogu da naljute partnere sa svojim objektivnim i argumentovanim razmišljanjem. 

Nemojte misliti da je muškarac Blizanac hladan i bez emocija, on samo pokušava da bude logičan u svemu. Savršen partner za muškarca Blizanca je osoba koja je praktična, stabilna i kojoj neće smetati njegove lude ideje i mašta. 



Partnerka mora biti izuzetno inteligentna i neko ko će mu pružiti dovoljno prostora da se posveti onome što ga zanima. Pozitivne su energije i veoma duhoviti. Veliki šarmeri koji osvajaju simpatije drugih. Blizanci vole sve u paru, pa tako vole imati svega u rezervi (nažalost i u ljubavi). 

Jako im je stalno do njihove slobode, vijernost im nije jača strana, vole flertovanje i avanture. Ako ste na njegovoj meti boriće se oko vas sve dok vas ne osvoji. Neće odustati, ma koliko ga budete odbijali. A ako ste u namjeri da vi njega osvojite, onda se pripremite. 



Moraćete da imate bujnu maštu, budete nestvarno šarmantne i laskave. On naprosto voli drugačije i morate mu dokazati da ste posebne. Muškarac Blizanac je zabavan i uvijek spreman za nove izazove u spavaćoj sobi. Kompatibilan je sa Vagom, Vodolijom, Lavom, i Ovnom.

Pokreće Blogger.