Ako se niste u stanju posvetiti jednoj ženi, ne trošite joj vrijeme - Učinite oboma uslugu i otiđite

Ono što većina muškaraca treba shvatiti jeste da varanje žene apsolutno nema veze sa muškošću. 


Varanje žene koja vas voli je oličenje lošeg karaktera i nestabilne ličnosti. Sebično je ostajati u vezi samo da bi ste imali status "zauzetog" ili "oženjenog" muškarca, a ne moći to i biti. Ono što mnogi muškarci ne shvataju jeste da to što varaju ženu nije ni malo "kul". 

Možda će njegovi prijatelji biti oduševljeni njegovim avanturističkim pričama o tome sa koliko je žena prevario onu koja ga čeka kod kuće, ali ogromne su šanse da su i ti muškarci koji se tome dive podjednako nezreli kao i on. Povrijeđivati osobu koja vas voli nije „kul“. 



To nije stvar kojoj se treba podsmijavati niti kojom se treba hvaliti. Zapitajte se kakav ste monstrum od čovjeka ako to radite!? Sebično je i jadno, biti muškarac koji će kod kuće ženi pričati jednu stvar, a prijateljima u izlasku sasvim drugu. 

Sebično je njoj obećavati svu ljubav i vijernost svijeta a kasnije se nalaziti sa drugim ženama iza njenih leđa. Muškarci koji to rade su obično jaki samo na riječima. Zašto? Zato što se boje biti sami i zbog toga ulaze u vezu koja će im biti sigurna stvar, a sa strane će zabavljati koliko oni požele. 



Učinite uslugu i sebi i toj ženi - ostavite je. Koliko god da vas voli, i preko čega god da vam želi preći, spasite je. Niko ne zaslužuje takvog muškarca, ni jedna žena, ma koliko ona mislila da je loša. Ako niste sposobni da se posvetite jednoj ženi - ostanite sami. To je najviše što zaslužujete.

Pokreće Blogger.