Prava ljubav čini da se osjećate najsrećnije na svijetu - 9 pokazatelja da ste je pronašli

Kada ste u vezi, prepoznati da li je to prava ljubav ili ne zna biti prilično zbunjujuće. Jednom kada otkrijete šta je to čemu težite i šta zaslužujete, stvari postaju mnogo lakše! 


Osjećate doslovan nalet ljubavi: Kada se stvarno zaljubite to će vam dati potpuno nov pogled na život. Imate mnogo više energije i ljubavi za sve ljude oko vas. Pozitivna energija priziva dobre stvari u vaš život poput nevidljivog magneta i može vam se čak činiti da je previše dobro da bi bilo istinito. 

Strah vas može ponekad natjerati da mislite kako čak i ne zaslužujete tu osobu, ali ignorišite takve misli. Biti zaljubljen je prelijepo i zastrašujuće u isto vrijeme jer osjećate kao da rizikujete sa svojim srcem, ali kada je prava osoba u pitanju svaki rizik biće vrijedan toga. 



Osjećate podršku i doživljavate manje stresa: Ako pogledate na svoje prijašnje veze osjetićete razliku od one u kojoj istinski volite, jer ste se ranije uvijek osjećali nemirno i nesigurno. Prava ljubav čini da ne osjećate stres svaki dan, čak i ako prolazite kroz težak period vaš partner učiniće da se osjećate bolje. 

To je poenta prave ljubavi – činiti da se jedno kraj drugog osjećate sigurno. Osmjehnete se svaki put kada pomislite na vašeg partnera: Da li ste ikada uhvatili sebe kako se osmjehujete bez ikakvog razloga? Ovo su prava osjećanja! Osoba koju volite u vama mora da izaziva samo pozitivne misli i sreću. 



Oni ne moraju da budu zabavni u datom momentu da bi vas nasmijali, dovoljno je samo da je tu. Njihova briga i ljubaznost je to što vam tjera osmijeh na lice. S' toga ako se stalno osmjehujete, čak i kada vaš partner nije tu – na putu ste da se to pretvori u jednu lijepu ljubavnu priču. 

Imate visok nivo samopouzdanja: Kada ste u vezi sa pravom osobom, počinjete da se osjećate dobro u vezi sa samima sobom. Ovo ne znači da vaše samopouzdanje treba da zavisi od vašeg partnera ali on može itekako doprinijeti tome. Želite da vidite vašeg partnera uspješnog: 

Kaka nekoga istinski volite vi želite samo najbolje za njega. Shvatate da ste zaljubljeni onda kada činite sve da ostvarite snove svog partnera i da ga usrećite svakodnevno. Kada partnerova sreća postane vaša sreća, osjetićete šta znači bezuslovna ljubav. 

Jedva čekate da planirate zajedničku budućnost: Jedna od najljepših stvari koja se dešava kada nekoga istinski volite je to što možete planirati zajedničku budućnost. Pravljenje planova u vezi je siguran iskorak ka stabilnoj ljubavi i pravom smjeru. 

Ako vam je ugodno da planirate zajedničku budućnost i rado to radite, sasvim je sigurno – oboje ste zaljubljeni. Ovo je najbolja veze u kojoj ste ikada bili: Lako je osjećati se zaljubljeno ali nije lako biti u vezi u kojoj su vam sva osjećanja potpuno uzvraćena. 

Znate da je to prava ljubav jer je upravo ovo najbolja veza u kojoj ste ikada bili. Znate da je to prava ljubav – kada se osjećate kao druga osoba, jer vas vaša ljubav tjera da rastete još više.

Pokreće Blogger.