Kako izgleda savršena žena muškarcima Zodijaka: Ovan želi uspješnu - Vodolija nježnu

Svaki muškarac iz horoskopa traži drugačiju ženu i svaki traži neke drugačije kvalitete na njoj.


Ovan - Ovan najviše voli sposobne i uspješne žene. Smatra da kada pored sebe ima snažnu ženu, zajedno mogu osvojiti cijeli svijet. Bik - bik voli nježne i ženstvene žene. Biku je potrebno da ga žena poletno vodi kroz život, a ne da bude oštra i drska prema njemu. 

Blizanac - veoma je važno za sve blizance da je žena puna humora. To je ono što ih najviše privlači. Svaka žena koja svojim šarmom i kreativnošću zavede blizanca, ona neka bude sigurna da ga je osvojila na pravi način. Rak - rakovi mnogo, odnosno najviše cijene pouzdane i sigurne žene. 



Ako mu pokažete svoju iskrenost i odanost, on će vas voljeti najviše na svijetu. Lav - pamet je ono što će prvo privući lava. Tu su još i duhovitost, samopouzdanje i ljepota. Šarmirajte lava svojom pameću i osvojite ga duhovitošću. Djevica - muškarci ovog znaka nisu mnogo izbirljivi. 

Bitno im je da je djevojka normalna i stabilna. Ne vole žene koje su arogantne i previše napadne. Vaga - vage će se teško zaljubiti i mnogo su izbirljivi. Žena koju hoće za sebe mora biti posebna. Medjutim, kada je pronađu onda je cijene i poštuju kao najveće blago. 



Škorpija - ako je vaš muškarac škorpija, onda budite sigurni da ste po svemu posebna žena. Škorpije vole lijepe, odmjerene i atraktivne žene. Strijelac - ono što posebno inspiriše i privlači strijelca jeste energičnost žene. To je nešto što u strijelcu izaziva velikumotivaciju za razvoj dalje ljubavi. 

Jarac - jarac se ne zaljubljuje tako brzo. Žena jarca mora da bude pametna, vrijedna, željna novih iskustava. Više voli da se žene bore za njega, nego on za njih. Vodolija-ono što će prevagnuti da se vodolija zaljubi jesu osjećanja žene. Veoma voli osjećajne i nježne žene, pune razumijevanja. 

Riba- otvorenost i velikodušnost privlače ribe. Ribama treba malo više vremena da zavole ženu, ali kada je zavole ne dozvoljavaju da je lako izgube. Uradiće sve što je potrebno za svoju bolju polovinu.

Pokreće Blogger.