Ignorisanje muškarca čini da vas želi još više - 7 načina da to pravilno odradite

Mislite li da bi ignorisanje tipa natjeralo ga da vas poželi više? Gotovo uvijek, da! Ali to se može učiniti na pogrešan i na ispravan način. Naučite razliku. 


Muškarci se ponašaju kao da mogu bez žena, ljubavi i pažnje... Da, ali samo dok se ne zaljube. Izvrstan način da zavedete i zadržite muškarca je baš taj da ga taktički ignorišete. Put do njegovog srca nije uvijek kroz stomak već baš kroz igre mozga. 

Ako želite muškarca osvojiti naučite naredna pravila ignorisanja. 1. Važno je da znate da postoje dva tipa ignorisanja, blago ignorisanje i totalno ignorisanje. Blago koristimo da ga zainteresujemo, a totalno kada zaista ne želimo sa tipom ništa. 



2. Ne pretjerujte. Ignorisanje ne znači potpuno ukidanje bilo kakvog kontakta, već znači da na neke stvari ne pristanete. Na primjer ako vas pozove na piće otvoreno recite da ne možete. To će ga pomalo uvrijediti ali isto tako će stvoriti sliku u glavi da vas je teško dobiti. 

3. Muškarci su predvidljiva bića. Ako ih previše jurite i dosađujete - oni bježe. Ako im malo dajete - željeće još. 4. Oni žele biti lovci. U muškoj prirodi je da osvaja ženu, i što se lakše tome prepuštate on će se više truditi da vas osvoji. 



Zato će vas kasnije više i cijeniti kada zna koliko je truda morao dati da bi vas dobio. 5. Pokažite mu da ste nešto posebno. Pokažite da imate zanimljiv i bogat život, te da vam se svijet neće okretati oko muškarca. To će ga oduševiti. 6. Najterajte da ga cijeni vaše vrijeme i pažnju. 

Napravite pauze u ignorisanju pa mu javite kako imate vremena za kratak izlazak. Tako će vaše vrijeme i šažnju više poštovati. 7. Naučite ga da se ne zeza sa vama. Pokažite šta tražite od muškarca. Potpunu iskrenost, podršku, saosjećanje ili nešto drugo. Objasnite mu da vam je to najbitnije i da nećete pristati na manje.

Pokreće Blogger.