Dame Zodijaka koje muškarci teško zaboravljaju - Djevica ostavlja neizbrisiv trag

Neke dame horoskopa su toliko sjajne da je vezu sa njima teško zaboraviti nakon raskida.


Ovan: Ove žene mogu osvojiti bilo kojeg muškarca. Njihov avanturistički duh oduševljava sve oko njih. Koliko su atraktivne toliko so komplikovane. Veza sa ovom ženom je teška, ali ipak je i veoma sjajna. Raskid sa njom ostavlja neizbrisiv trag u životu muškarca. 

Rak: Poznato je da su ove dame jako sentimentalne. Sofisticirane i romantične Račice privlače pažnju muškaraca i potiču ih da ih zavole u kratkom vremenskom periodu. One daju muškarcima svu ljubav i iskrenost, i sa time ih lako vezuju za sebe. 



Oni koji odluče da prekinu vezu sa njima će se pomučiti da ih zaborave. Vodolija: One znaju svoju vrijednost i privlače pažnju muškaraca pozitivnom energijom. Inteligentne žene koje vole slobodu nisu navikle biti ovisne o drugim ljudima. 

Onaj ko uspije zavesti ženu Vodoliju bi se trebao smatrati srećnikom. Veza sa njima se ne zaboravlja. Poslije raskida muškarci dugo traže sličnog životnog pratioca, ali bezuspješno. Djevica: Ove dame ostavljaju neizbrisiv trag na muškarcima. 



Potpuno predana kada je u vezi, Djevica je pouzdana i lojalna. To je ono što njihove bivše partnere tjera da ih se često prisjećaju. Ali ako vidi da ne dobija dovoljno ljubavi i pažnje od strane svog muškarca lako će napustiti tu vezu.

Pokreće Blogger.