Znakovi Zodijaka koji najlakše prebole bivše: Vatrenim znakovima raskid donosi posebnu snagu

Astrologija može uticati na to koliko brzo se osoba oporavi poslije raskida. Neki se s tim nose lako, dok drugi pate cijeli život. Ono što je zanimljivo jeste da vatreni znakovi se najbolje nose sa raskidom.


Sljedeća četiri znaka brzo zaboravljaju bivše i nastavljaju dalje. Ovan: Za početak, Ovna je vrlo teško vezati za nekoga, zbog toga njemu je lako otići. Skoro u svakoj vezi uvijek imaju na umu da bi veza mogla pući i zbog toga ne žale mnogo ako do toga dođe.  

Ovan voli lov više od plijena, pa mu nije teško vratiti se u lov nakon raskida. Rođeni pod ovim znakom bol u srcu zamenjuju novim poznanstvima. Strijelac: Onje okorjeli optimist, zato poslije rastanka će se vrlo brzo oporaviti. Umjesto tugovanja, radije će se upustiti u neku pozitivnu aktivnost.



Dakle, prva stvar koju će Strijelac učiniti je ustati i krenuti za avanturom. Učestala je pojava da Strijelčevi izgledaju bolje nakon prekida, to je zato što se više posvete sebi. Lav: Lav će patiti poslije prekida ali vrlo brzo će se oporaviti. 

Brzo prihvata stvarnost i priznaje ako nešto nije uspjelo. To mu pomaže da krene dalje. Lavovi ne troše mentalnu energiju nagađajući šta bi moglo biti. Prihvate stvari takve kakve jesu i nastavljaju dalje tražeći svoje snove. 



 Vodolija: Pored navedenih vatrenih znakova, i ovaj vodeni znak ima odličnu sposobnost da se nosi sa prekidom veze. Zbog svog razvijenog intelekta, Vodolija ima hladnu stranu koja joj pomaže da se izbori sa svim lošim emocijama. Što se tiče romantičnih veza, Vodolije vole radije krenuti u nove mogućnosti nego što će sjediti kući i patiti za drugima.

Pokreće Blogger.