Sedmična astro prognoza: Blizanci budite oprezni u vožnji - Ribe čuvajte se tračeva

Ova sedmica će biti puna astroloških događaja i to prilično opasnih. Posljednjeg dana u sedmici Merkur će se kretati retrogradno, a dan prije ući će u konjunkciju s Venerom. 


Jednom riječju, očekuju nas neprijatne avanture. Problemi bi se mogli izbjeći ako slijedite savjete stručnjaka. Ovan: Vaš optimizam će nestati velikom brzinom. Čak i najjednostavnije stvari činiće se jako iscrpljujuće za vas. Morate biti što oprezniji u trošenju energije.

Trebate obavljati poslove prema prioritetima i slijediti svoje planove. Ako se dogodi nešto neočekivano, nemojte paničiti. Možete zatražiti pomoć najmilijih. Bik: Početak sedmice će u velikoj mjeri uticati na ostatak, zato se potrudite što više obaveza da završite već u ponedjeljak i utorak. 



Pomrčina mjeseca će donijeti neke izazove koje bi morali sami riješiti. Ako sve odigrate pravilno mogli biste ostvariti svoje snove. Blizanci: Na kraju sedmice najbolje je da se malo odmorite. Astrolozi vam savjetuju da budete smireniji prema istini koju biste mogli saznati. 

Ne gubite živce i donosite mudre odluke. 26. maja trebali biste biti izuzetno oprezni u vožnji i kada putujete. Rak: Veoma je važno ove sedmice provjeriti ljubavnu kompatibilnost sa osobom sa kojom ste. Ne činite nagle i nepromišljene korake u poslovnoj i finansijskoj sferi. 



Bolje je za sada odgoditi kupovinu. Zbog pomračine, Rakovi bi mogli donijeti pogrešne odluke. Ova pomrčina mjeseca će vam pomoći otkriti laži i pronaći odgovore na važna životna pitanja. Lav: Snažan pad energije bi vas mogao zadestiti sredinom ove sedmice. 

To može dovesti do promjene raspoloženja. Glavna stvar je da se ne uzrujavate zbog sitnica i ne trošite energiju na nepotrebne stvari. Do srijede je najbolje da ne napuštate svoju komfornu zonu. Djevica: Za Djevice je bolje da početak sedmice posvete čišćenju aure. 

Potrebno je iz sebe izbaciti svu ljutnju, zavist i nezadovoljstvo. To će vam pomoći da preživite teškoće koje su vam zvijezde i planete pripremile od 26. maja. Mirnost i hladna glava je odlično oružje protiv nevolja. Vaga: Astrolozi savjetuju Vagama da pronađu ljude s kojima će stvoriti dobar tim, kako u prijateljstvu tako i u poslovima. 

Ako ste planirali putovanja bolje je da ih odgodite, kao i planirane kupovine. Lagana fizička aktivnost, šetnje, hobiji i opuštanje pomoći će vam da održite svoje biopolje u normalnom stanju. Škorpija: Mjesec, Venera i Merkur će izuzetno negativno uticati na svijest ovih ljudi. 

U ovom slučaju ne slušajte intuiciju nego zdrav razum. Početkom sedmice u financijskom sektoru mogući su grandiozni uspjesi, ali od četvrtka se očekuje stagnacija. Strijelac: Oni koji se bave intelektualnim ili fizičkim poslovima bi mogli biti najsretniji ove sedmice. 

Početak sedmice biće vedar i pozitivan, ali to ne znači da se možete skroz opustiti. Morate se odmoriti i opustiti. Sačuvajte snagu za. 27. i 28. maj kada ćete imati priliku za veliki uspjeh na finansijskom polju. Jarac: Astrolozi vam savjetuju da svoju pažnju usmjerite na ljubav. 

Ako ste u vezi više se posvetiti partneru, ako niste više se posvetite traženju srodne duše. Takođe ne škodi posjetiti bliske osobe koje niste odavno vidjeli. Ne dozvolite da živite kao penzioner, živnite malo. Vodolija U periodu od 24. maja do 30. maja vi ćete, svjesno ili nesvjesno, preuzimati tuđe probleme na sebe. 

Rješavanje tuđih problema nije najbolji izbor ove sedmice. Bolje se fokusirajte na svoj posao i život. Astrolozi savjetuju da ne pokušavate sjediti na dvije stolice. Moraćete odabrati jedno što prije. Riba: Trebali biste se čuvati tračeva i glasina. 

Ovo je period kada trebate vjerovati samo sebi i nikome drugom. Mogu vas očekivati ​​ugodna iznenađenja na financijskom polju, novi putevi i mogućnosti. Astrolozi savjetuju da budu izuzetno pažljivi prema svemu što se događa oko vas.

Pokreće Blogger.