Lako je privući muškarca ali teško je riješiti se pogrešnog - 4 znaka da činite loš izbor

Nije toliko teško osvojiti muškarca koliko je teško riješiti se pogrešnog. Pazite koga zavodite.


Mnoge žene traže savjete kako pridobiti muškarca, kako ga osvojiti i imati samo za sebe. A da li se ikad zapitate da li želite pravog muškarca, da li činite ispravan izbor. Naredni znakovi bi vam mogli pokazati da se borite za pogrešnog: 1. Sve se vrti oko njega: 

Ja, ja, ja... Sve se vrti oko njega, vas jedva pusti da pričate. A kada dođete do riječi on vas prekida ili uopšte ne sluša šta pričate. Ukoliko ne možete od njega doći do riječi, velike su šanse da planirate vezu sa narcisom, egoistom ili sebičnjakom. 



2. On sve zna bolje i on je uvijek u pravu: Ako se vaše mišljenje protivi njegovom i ako vas pokušava konstantno ubijediti da je njegovo ipak "bolje" i "razumnije" očigledno imate posla sa nekim ko nije spreman shvatiti da su ljudi različiti. 

Takav muškarac će smatrati da svi trebaju biti kao on, i ako mu se ne prilagodite vjerovatno ćete imati velikih problema. 3. Ima stereotipe o ženama: Takav muškarac će vjerovatno spomenuti kako su sve žene iste, ili na primjer kako su sve žene sklone histeriji, depresiji, samokritici, kontrolisanju itd itd.



Čak i ako ga pokušate ubjediti u suprotno on će se i dalje držati stereotipa i osuđivati vas prema njima. 4. Sve treba biti kako on želi: Biranje restorana, planiranje izlaska, odabir hrane za doručak - sve je onako kako on želi. To su muškarci koji svjesno ili nesvjesno žele preuzeti kontrolu nad svim. Takva nesvjesna kontrola se kasnije pretvara u svjesnu i postaje prava noćna mora.

Pokreće Blogger.