Izbirač nađe otirač - 9 tipova muškarca koji se vjerovatno nikad neće oženiti

Postoje muškarci koji imaju takve osobine da se zbog njih vjerovatno nikad neće skrasiti i oženiti.


1. Ženskaroš: Ako čak i sa 35 godina nastavi flertovati sa različitim ženama, male su šanse da će se oženiti. 2. Uvrijeđeni gospodin. Imao je previše loših iskustava u vezi, i sada mu je dosta svega. Neće dozvoliti više ni jednoj ženi da mu priđe ili ga povrijedi. 

Zna da nisu sve žene iste, ali dostigao je tačku bez povratka, pa više ne može održavati zdravu vezu čak i da to želi. 3. Očajnik. Ovo je tip muškarca koji već na prvom sastanku spominje kako želi da te oženi, odvede majci i počnete raditi na bebi. 



Nažalost, od njegovih planova mnoge žene bježe. 4. Razveden i razočaran. Ovo je muškarac koji sa sobom nosi teret iz prošle propale veze ili braka i teško će pristati na drugi. 5. Bez harizme. Neki muškarci, ma koliko bili simpatični i zgodni, jednostavno ne privlače ničim. 

Imaju pogrešnu auru ili pogrešne vibracije. 6. Nezreo. Oni su neodgovorni narcisi koji misle da se trebaju oženiti kako bi mogli naći drugu ženu sa strane. Takvi ne zaslužuju brak uopšte. 7. Ne želi brak. Neki ljudi jednostavno vole biti slobodni i žele ostati samci do kraja života. 



8. Pretjerana očekivanja. Ima nekoliko obrazovanja, visoku poziciju, savršeno tijelo - kompletan paket! Šta je problem? Želi istu ženu, i onda se često razočara što ni jedna nije dovoljno dobra. 9. Izbirljiv. To je muškarac kojem ni savršena žena ne bi odgovorala. Njemu svaka ima neku manu. 

Pokreće Blogger.