Ljubav sa snažnom ženom nije za amatere - 7 stvari kojih se mnogi muškarci plaše

Ljubav sa uspješnim ženama nije laka, ali nije ni za amatere, već za prave alfa mužijake.


U nastavku donosimo 7 stvari kod žena kojih se mnogi muškarci plaše. 1. Radite na visoko plaćenom poslu. Muškarci većinom smatraju da bi trebali biti glavni zarađivači u porodici. Zato ako zarađujete više, možda će se osjećati ugroženo i bezvrijedno. 

2. Nezavisni ste. Mnogi muškarci osjećaju prijetnju svojoj muškosti u društvu nezavisne žene. Oni većinom žele da žene zavise o njima emocionalno i psihološki, tako se osjećaju muževnije. 3. Otvoreno govorite svoje mišljenje. 



Od žena se obično očekuje da slatko klimaju glavom, ali to neće sve činiti. Ne plašite se reći ono što mislite, a ako se on toga srami znači da on ima problem, a ne vi. 4. Vrlo ste društveni. Vi nećete žrtvovati svoj društveni život da biste mu uvijek bili pri ruci. 

Mnogima se to neće dopasti jer vam vjerovatno želi biti glavni prioritet u životu. 5. Imate velike ambicije. Imate dugačku listu ciljeva kako biste postali bolji i uspješniji. To mnoge muškarce plaši jer pomisle kako bi u svakom trenutku mogle otići za svojim ambicijama a njega ostaviti. 



6. Znate svoju vrijednost. Možda ste tip žene koja će dati otkaz ako ne bude plaćena onoliko koliko zaslužuje. Tako samopouzdana žena plaši neke muškarce koji shvate da sa njom nije lako. 7. Imate visoke standarde u vezama. Znate šta možete dati muškarcu u vezi, pa zauzvrat očekujete isti napor. 

Pokreće Blogger.