Kako oduševiti nekoga ko vam se dopada - Kupite ga osmjehom, zadržite ga kuhanjem

Ako želite impresionirati nekog muškarca koji vam se dopada onda ste na pravom mjestu.


1. Budite sigurne u sebe. Svi žele samopouzdanu djevojku koja se osjeća ugodno u svom tijelu. Jer nesigurnost je odbojna, a samopouzdanje privlačno. Sve što činite, činite sa sigurnošću. Čak i ako vam se desi neki peh ili lapsus napravite šalu od toga.

2. Pokažite da ga razumijete u svemu. Muškarci žele razumijevanje, pa mu pokažite da ga razumijete. Koristite svoje moći saosjećanja da bi ste ga oduševili. Navedite ga da vam se otvori a zatim budite spremni da mu uputite koju toplu riječ.



3. Kuhajte. Vaše kulinarske vještine zaista umiju privući pažnju muškarca. 4. Oslonite se na moć dodira Ne plašite se dodirivati ga tokom komunikacije - nenametljivo, na prijateljski način. To će ga osloboditi napetosti i dati mu do znanja da vam se dopada. 

5. Nasmiješite se češće. Muškarci vole žene dobrog raspoloženja, vole kada mogu nasmijati ženu. Naoštrite se pozitivom i budite spremne da ga oborite sa nogu. 6. Budite tajanstvene. Ne otkrivajte sve o sebi. Stvorite malu misteriju, nemojte uvijek davati sve na tacni. 



7. Ostanite spontane. Mnogi muškarci se plaše dosade i rutine kada započinju ozbiljnu vezu. Zadržite spontanost i avanturistički duh kako bi vaš muškarac stekao utisak da sa vama neće biti dosadno.

Pokreće Blogger.