Jaka žena neće moliti za mrvu pažnje - 5 stvari u vezi koje ne bi trebale tolerisati

Neke greške u ponašanju muškarca jedna jaka žena ne bi trebala tolerisati ili oprostiti. 


Nedostatak poštovanja. Ako nema poštovanja, nema ni ljubavi. Zašto tolerisati takav stav prema sebi? Zašto pristati na osobu koja nema osnovne kvalitete neophodne za idealnu vezu? Navika laganja. Čak i sitna laž može izazvati velike sumnje u iskrenost osobe. 

Ako osoba ima potrebu da laže oko gluposti, vjerovatno će lagati i oko većih stvari. Loša kontrola emocija. Neumjerenost, vika i prijetnje su dovoljan razlog da se rastanete od osobe koja na loš način izražava svoje osjećaje. 



Izdaja. Opraštanje je, naravno, sastavni dio života. Ali ako govorimo o ozbiljnom prekršaju (prevari), trebali biste dobro razmisliti - jeste li sigurni da se to neće ponoviti? Budite svjesni da ljubav nakon prevare više nikad neće biti ista. 

Umanjivanje vrijednosti. Zaljubljeni muškarac siguran je da je njegova odabranica najbolja na cijelom svijetu. Ako se, boji da će drugi vidjeti njezine nedostatke, onda to nije ljubav, već prilagođavanje za neku ličnu korist. Nespremnost za pomaganje. 



Jaka žena neće tolerisati muškarca koji smatra da je sav kućanski posao njena dužnost. Zapamtiti da sve kućanske poslove treba podijeliti između supružnika. Otvoreno odmjerava žene ili koketira sa njima. Razlog za to je samo jedan - nedostatak poštovanja prema ženi s kojom trenutno živi. Ni jedna jaka žena neće trpiti takvog muškarca.

Pokreće Blogger.