Horoskopski znakovi koje je najlakše uhvatiti u preljubi - Blizanci su previše trapavi

Neki od horoskopskih znakova su podložni prevari ali i dovoljno smotani da budu uhvaćeni u tome.

Blizanci: Oni se vole igrati s vatrom. Njihova dualnost ih često navodi na razne glupe i nepromišljenje stvari zbog kojih se kasnije pokaju. Mnogi od njih smatraju da ako im partner ne daje dovoljno pažnje i ljubavi - onda je uredu da idu u aferu s nekim drugim.

Sve bi bilo super da nemaju tu trapavu stranu koja ih lako oda. Još jedna stvar koja ih odaje jesu njihove šale. Iznenadili bi se kada bi shvatili koliko istine ima u njihovim šalama. Zato ih uvijek dobro slušajte i analizirajte šta su htjeli reći.


Ribe: Oni imaju veliki problem sa unutrašnjim sukobima zbog kojih pristaju na svakakve gluposti, a često i na preljube. Kada varaju oni se obično povuku u sebe i postanu jako ćutljivi. To je prva stvar koja ih odaje u njihovim sumnjivim poduhvatima i namjerama.

Vodolija: Ljudi koji vole zagonetke. Ako njihov partner ne zna probuditi tu misterioznost u njima velike su šanse da će potražiti nekog drugog ko bi to mogao učiniti.  Obratite pažnju na sve što Vodolija kaže, mogli bi priznati krivicu kroz svoje riječi, a da i ne primijete.



Djevica: Oni su daleko od anđela. Ako nisu zadovoljni u vezi neće se ustručavati da pronađu sreću kod nekog drugog. Možete posumnjati u njihovu vijernost ako primjetite da ih iritirate više nego inače. Vjerovatno ćete primjetiti da je teško sa njima razgovarati i da svako malo planu. Takvim temperamentom se štite od loših stvari.

Pokreće Blogger.