Ako se pitate zašto se muškarac udaljio od vas - Popričajte s njegovom ljubavnicom

Stvar je logična, osoba koja iskreno voli neće se poželjeti udaljiti od svoje voljene osobe. Zato ako vidite da se vaš partner udaljio, vrijeme je da malo dublje zaronite i pronađete razloge.

Ako primjetite da se vaš muškarac udaljio postoje dva moguća scenarija koji su uzrok takvog ponašanja. 1. Zaljubio se u drugu ili možda je čak u vezi sa drugom. Ako je ovaj scenario u pitanju, primjetićete još neke promjene u ponašanju vašeg partnera.

Sve zavisi od toga koliko ga dobro znate, koliko ste dugo zajedno i koliko ste dobro upamtili njegovo ponašanje na početku vaše veze. Možda ćete primjetiti i kako dosta vremena provodi na društvenim mrežama ili prečesto izlazi vani i premalo vremena provodi sa vama.


Možda ćete primjetiti da skriva telefon, zahtjeva da poštujete njegovu privatnost ili da "ne gurate nos" u njegove stvari. Možda ćete primjetiti da vas više ne posmatra kao ženu, ne osjećate da ga ne privlačite kao prije. Ako se pronalazite u ovim mogućim scenarijama važno je da pronađete odgovor i rješenje.

Odgovor prvo potražite "u svom dvorištu". Tačnije, zapitajte se da li ste uradile nešto pogrešno zbog čega ste sad u takvom odnosu. Ako ste shvatile da ste negdje pogriješile pokušajte to ispraviti, ako ste se prestale truditi oko fizičkog izgleda onda se potrudite da izgledate što bolje.


2. Drugo moguće objašnjenje jeste da možda prolazi kroz tešku psihičku fazu. Ove faze obično i ne primjetite kod drugih ljudi jer se trude da ih prikriju. Moguće je da se vaš partner nalazi na lošem mjestu u svojim mislima i na vama je da pronađete način da mu pomognete da to prevaziđe.


Pokreće Blogger.