Poljubac u usne označava strast, a u čelo poštovanje: 9 signala da muškarac misli ozbiljno s vama

Ako niste sigurni da li muškarac ima ozbiljne namjere sa vama obratite pažnju na sljedeće stvari:


1. Počinje da ga zanima ono što ga ranije nije zanimalo. Ako iznenada želi s vama otići u tržni centar ili upoznati vaše prijatelje ili gledati vašu emisiju s vama, vjerovatno ima velike planove sa vama. 2. Ispituje vaše prijatelje o vama. Možda će ga zanimati priče iz vaše prošlosti ili mladosti, sve što se tiče vas on obožava to da sluša. 

3. Pokušava da vas zaštiti. Neće vas zaštititi samo od pijanog lika u kafiću koji vas gnjavi. Otpratiće vas kući, pisati poruke da se uvjeri da ste bezbjedni itd. Vaše zdravlje i dobrobit su na njegovom prvom mjestu. 4. Počinje kritikovati druge muškarce. 



Jednostavno je ljubomoran i želi izbaciti iz ringa potencijalne konkurente! 5. Govor njegovog tijela se mijenja. Da li vas češće dodiruje? Zagrljaji na jastuku i duboki razgovori, pokazuje da mu se zaista dopadate kao ličnost. 6. On vam vjeruje. 

Ako vam govori o porodičnim problemima ili o nečem ličnom - vjeruje vam. 7. On se sređuje za vas. Ako se trudi izgledati najbolje za vas, onda mu je zaista jako stalo. Isto se dešava i u dugogodišnjim vezama kada žena primjeti da se njen muškarac odjednom dotjeruje i izlazi - to čini jer se zaljubio u nekoga. 



8. Pronalazi razlog da vam piše. Piše li vam vrlo često? Podijeli li s vama gotovo sve što mu se događa? To je dokaz da vas gleda kao na osobu od povjerenja, želi biti u kontaktu s vama, želi biti s vama. 9. Želi da se svidite njegovim prijateljima. Ako muškarac pokazuje da ste mu bitniji od prijatelja onda ste zaista osvojili posebno mjesto u njegovom srcu.

Pokreće Blogger.