Kako privući osobu na osnovu znaka Zodijaka: Lava obasipajte komplimentima - Ovna nasmijte

Ako želite osvojiti neku osobu dobro je da saznate šta njenom znaku Zodijaka najviše odgovara. 


Ovan (21. marta - 19. aprila). Ovan je strastven i optimističan. Najlakše padaju na ljude koji ih zasmijavaju. Ak želite ljubav sa njima naoružajte se dobrim smislom za humor. Bik (20. aprila - 20. maja). Bik je stabilan i odan. Osvojićete ga tako što ćete pokazati svoju lojalnost i želju za porodičnim životom. 

Blizanci (21. maja - 20. juna). Ovi ljudi vole zanimljive razgovore, pa čak i tračanje. Ako želite ljubav sa njima trebali bi biti jako komunikativni i pozitivni. Rak (21. juna - 22. jula). Raka možete očarati samo pokazivanjem da vam se može vjerovati. Povjerenje je ono što ih privlači. 



Lav (23. jula - 22. avgusta). Recite Lavu koliko ga cijenite i divite se svim njihovim uspjesima i djelima. Oni padaju na komplimente. Djevica (23. avgusta - 22. septembra). Da biste impresionirali ove ljude, morate biti pristojni i iskreni. Djevice ne mogu podnijeti bezobrazluk i ne mogu se suzdržati od primjedbi. 

Vaga (23. septembra - 22. oktobra). Vaga voli iskrene ljude. Ne bojte se biti stvarni oko njih i otvorite svoje karte u potpunosti. Škorpija (23. oktobra - 21. novembra). Oni padaju na strastvene ljude. Ne plaše se pokazati svoje osjećaje i uvijek traže novu otkrića. 

 


Strijelac (22. novembra - 21. decembra). Oni vole ljude koji su impulsivni i zanimljivi u komunikaciji. Stoga, da biste privukli Strijelca, morate postati zanimljiv sagovornik. Jarac (22. decembar - 19. januar). Ako trebate šarmirati Jarce, onda započnite zanimljiv razgovor i aktivno podržite dijalog. Oni su ljubitelji dugih razgovora. 

Vodolija (20. januara - 18. februara). Vodolije padaju na ljude koji im pružaju podršku i koji su uvijek tu za njih kada se osjećaju usamljeno, s obzirom da su veliki usamljenici. Ribe (19. februara - 20. marta). Ove osobe su jako saosjećajne i to očekuju od svog partnera. Pružite im podršku i razumjevanje,i imaćete ih zauvjek.

Pokreće Blogger.