Mnogi muškarci kriju osjećanja iz straha da ne osjećate isto: 8 signala da ga magnetski privlačite

Sigurno ste nekada sreli neku osobu, u prolazu ili na nekoj proslavi, i osjetili posebnu povezanost. Onaj osjećaj kada pogledate jedno u drugo i ne možete odvojiti poglede. Tada shvatite da tu osobu želite bolje upoznati i vidjeti da li ta magična privlačnost donosi nove avanture. 


Ali nažalost nisu uvijek svi muškarci toliko otvoreni da bi prišli ženi i priznali kako se osjećaju. Ako nisu dobili zeleno svjetlo, ili ako ste im poslali pomiješane signale - velike su šanse da će se držati po strani. Čak i ako ih magnetski privlačite.

Donosimo vam neke činjenice koje pokazuju da li nekoga privlačite na poseban način: 1. Njegov pogled je direktan, gleda vas pravo u oči i pritom je malo spustio glavu. Ovo je klasičan pokazatelj da se muškarac nalazi u društvu žene koja ga privlači.2. Nemate potrebu da skrenete poglede, već želite da se gledate satima, bez da se osjećate postiđeno ili neprijatno. 3. Vaši poznanici vam govore da ste stvoreni jedno za drugo, i da nešto ima između vas. Kada postoje varnice između dvoje ljudi - dugi to vrlo lako prepoznaju.

4. Osjećate se mnogo opušteno i prijatno u društvu te osobe. 5. Želi da vam ugodi. Smišlja načine kako da učini da vam bude prijatnije 6. Mnogo se smiješi kada razgovara sa vama. 7. Često vas dodiruje ili smišlja načine kako da vam se približi. 8. Sve što pričate o sebi upija poput spužve i pamti. Ovo se dešava samo kada je muškarcu jako stalo  do žene. Nikada nemojte zanemariti ove činjenice ili samo neke od njih. Garantujemo vam da je ovo odličan preduslov za dalju vezu. A iz dobre veze, rađa se još veća ljubav. Prepustite se i uživajte u novom poglavlju svog života.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.