Kakvog muškarca zaslužujete na osnovu znaka Zodijaka - Žena Jarac zaslužuje bogatog

Gledajući na znak Zodijaka, svaka žena zaslužuje muškarca naspram onoga što ona ima za ponuditi.


Ovan: Ženi Ovan treba intelektualac. Ona traži nekoga s kim može voditi intelektualne razgovore. Voli iskrene i samopouzdane ljude, jer u životu Ovna nema mjesta gluposti. Bik: Žena Bik je vrlo odana osoba. Ovoj ženi je potreban muškarac pun ljubavi i strasti. A takođe joj treba neko ko je nezavisan, stabilan i ima veliku želju da štiti svoju partnericu. 

Blizanci: Ženama Blizancima potreban je iskren muškarac koji se ne bavi lažima, ali da je istovremeno razigran i zabavan. Rak: Žena Rak traži muškarca koji liči na nju - poštenog, iskrenog i onoga s kim je moguće održavati normalne odnose. 



Lav: Lavica traži partnera sličnog njoj - odanog, posvećenog i pomalo narcisoidnog. Djevica: Njoj je prije svega potreban strpljiv muškarac. Neko ko čvrsto stoji na nogama i podržava njene odluke. Vaga: One zaslužuju vijernog muškarca jer su i same takve. 

Vaga želi biti s nekim ko nema problema s komunikacijom i ko neće bježati od ozbiljnih razgovora. Škorpija: Ona zaslužuje strastvenog muškarca koji će biti u stanju pratiti njen tempo i podržavati njenu razigranost. Strijelac: Predstavnice ovog znaka zaslužuju senzualne momke sa dobrim smislom za humor. 



Ženi Strijelcu potreban je aktivan muškarac poput nje, inače će veza među njima završiti vrlo brzo. Jarac: Žena Jarac zaslužuje bogatog i marljivog muškarca ( ali koji se takođe voli zabavljati). U ljubavi joj je važan osjećaj sigurnosti, tj da bude finansijski obezbijeđena. 

Vodolija: Žene Vodolije zaslužuju harizmatičnog i strastvenog partnera. A takođe žele da bude društven, jer će se s takvom osobom osjećati sigurnije. Ribe: Ženama Ribama potreban je neko ko je saosjećajan i pažljiv kao i one. Oni cijene romantiku, zbog čega je toliko važno da im češće i bez oklijevanja pokažemo svoju senzualnu stranu.

Pokreće Blogger.