Za pravim muškarcem se ne trči: 8 principa kojima bi se trebali voditi u ljubavi

Ako je muškarac vaša sudbina, nećete morati trčati za njim - on će uvijek biti tu uz vas, pun ljubavi. 


1. Ako vas pusti, to je njegov gubitak. Uštedićete puno stresa i nerviranja tako što ćete dopustiti da stvari teku prirodno, umjesto da ih pokušavate forsirati. Prava ljubav se ne može isplanirati, ona se dešava sama od sebe. 2. Oko pravog muškarca ne morate "lomiti". 

Oko pravog muškarca se ne morate lomiti da bi ga zadivili. Onaj ko vas istinski zavoli, kao osobu, biće oduševljen vama u svakom trenutku. 3. Ne trebate trčati za pravim muškarcima. Pravom muškarcu nije potrebno da igrate igre ili mazite njegov ego da bi ste ga pridobili. 



On zna vrijednost snažne, nezavisne i odrasle žene; neće otići tek tako da vas natjera da trčite za njim. 4. Ljubav se ne može forsirati. Neki ljudi vole neprestano progoniti zabranjeno, ali ako to i dalje bježi od vas, zašto to činite? 5. Zaslužili ste muškarca koji će se i sam boriti za vas.

Vrijedni ste nekoga ko će se potruditi pokazati da ste mu važni i ne biste trebali prihvatiti ništa manje. Ako vam se čini da se udaljava svaki put kad mu se približite, bolje prestanite sa tim igricama. 6. Ako se muškarcu zaista sviđate, ništa ga neće spriječiti da to pokaže. 



Tačno je da muškarci ne kriju svoja osjećanja kad ih imaju. Dakle, ako morate trčati za čovjekom, onda mu niste zanimljivi. 7. Prihvati gorku istinu. Možda je teško prihvatiti, ali je istina. Ako trčite za tipom, on bježi od vas. Gdje su vaše dostojanstvo i poštovanje u toj priči? 

Ako pobjegne, ne idite za njim. 8. Pravi muškarac će biti samo vaš. Kada upoznate svog pravog muškarca, kraj njega će sve biti sjajno. Čak i dosadne i monotone situacije. Neće vam davati povoda da sumnjate u njegovu vijernost. Ako niste sigurni da li je on onaj pravi postavite sebi pitanje "Mogu li zamisliti život bez njega". Ako možete, onda on nije taj.

Pokreće Blogger.