Kako provjeriti da li se sviđate muškarcu: Njegove riječi možda lažu, ali oči nikada

Ako želite znati da li se sviđate muškarcu koji ne daje jasne znakove šta osjeća prema vama, obratite pažnju na njegova djela, a ne na njegove riječi. 


Riječi mogu slagati, ali njegove oči i akcije ne mogu. Umjesto da se neprestano pitate: „Da li mu se sviđam?“, obratite pažnju na njegovo ponašanje i to će vam uštedjeti vrijeme. Ako uvijek nađe vremena za vas to znači da uživa u vašem društvu. 

Ako vam samo odgovara kasno u noć ili se javlja svakih nekoliko dana to bi moglo značiti ili da ima drugu ili da nije dovoljno zainteresovan za vas - čak i ako kaže da ima mnogo posla. Muškarac kad se zaljubi on za djevojku pronađe vremena i u najvećoj gužvi. 



Ako je muškarac zaljubljen u vas rado će vas upoznati sa svojim najmilijima i ponašaće se prema vama s poštovanjem. Stalo mu je do vaše dobrobiti. Njegove riječi se podudaraju s njegovim djelima, a njegova djela uvijek pokazuju da ste mu vi prioritet i da je sretan što je s vama. 

Ako vas u početku zapostavlja i uvijek bira nekog drugog umjesto vas, ne nadajte se da gaji velika osjećanja prema vama. Ne gubite vrijeme razmišljajući o tome što možete učiniti da mu se više svidite jer vjerovatno ništa neće pomoći. 



Još jedna stvar što odaje mnoge zaljubljene muškarce jesu njegove oči. Kad se muškarac zaljubi u ženu, on je gleda sa oduševljenjem. Oči mu se zacakle i ne može da skine pogled sa nje. Takav muškarac sa oduševljenjem gleda ženu dok priča, dok se smije, čak i kada se slatko ljuti - njemu je to sve neodoljivo;

Takav pogled govori više od svega. Bolje je u svom životu napraviti mjesta za muškarca čije će riječi, ponašanje i djela pokazati da ste zaista njegova voljena žena. Umjesto da žurite da pronađete ljubav sa nekim kome nećete biti sve na svijetu.

Pokreće Blogger.